Ιατροδικαστές – Πάτρα: Ανοικτό το ενδεχόμενο πειθαρχικού ελέγχου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιατροδικαστές – Πάτρα: Ανοικτό το ενδεχόμενο πειθαρχικού ελέγχου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ανοικτό το ενδεχόμενο πειθαρχικού ελέγχου των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

21.06.2022 | 21:17

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να ζητηθεί πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών που διερεύνησαν πρώτοι τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, με παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα. Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Τσιάρας πριν από δύο μήνες είχε αναφερθεί στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, σχετικά με την έρευνα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Ο κ. Τσιάρας είχε εξηγήσει ότι ο κ. Καρακούκης ξεκίνησε από μόνος του τη διαδικασία ελέγχου για να διαπιστωθεί αν έγιναν όσα έπρεπε και όπως πρέπει από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

«Εγώ του ζήτησα να εξετάσει κάθε ενδεχόμενο για το αν έγιναν όλα σωστά», είχε πει ο υπουργός Δικαιοσύνης, προσθέτοντας πως «δεν μπορεί κανείς να ζητά πειθαρχική διαδικασία όταν δεν έχει απόδειξη για κάτι που δεν έχει γίνει σωστά».

«Στο επίπεδο της δικής μου ευθύνης, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός, υπήρξε από τη δική μου πλευρά επιστολή προς τον κ. Καρακούκη για να διερευνήσει όλα τα δεδομένα, για να ξέρουμε αν η ιατροδικαστική υπηρεσία έκανε τα δέοντα», είχε δηλώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελεύθεροι οι 42 Έλληνες που εμποδίστηκαν στο αεροδρόμιο του Καΐρου από το να συμμετάσχουν στο March to Gaza 21.06.2022 | 21:17
Απίστευτο περιστατικό έξω από το δημαρχείο Ραφήνας - Πρώην δήμαρχος επιτέθηκε με κλωτσιές στον Ευάγγελο Μπουρνού 21.06.2022 | 21:17
Χάος στην Ινδία μετά τη συντριβή του αεροσκάφους σε ξενώνα γιατρών, καμία ελπίδα για επιζώντες 21.06.2022 | 21:17
Στάθης Αγγελόπουλος στη δίκη: «Η πρώην σύζυγός μου ήθελε να με εκδικηθεί – Πήγε στην κουζίνα και χτύπησε στο πρόσωπο στο ντουλάπι» 21.06.2022 | 21:17
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σούπερ Κική: «Δόξα τω Θεώ που σπίτι μας δεν μπαίνουν περιττώματα» 21.06.2022 | 21:17
Δήμος Πετρούπολης: Πλήρης στήριξη στους εργαζομένους καθαριότητας 21.06.2022 | 21:17
Πειραιάς: Έτοιμος για τον ποδηλατικό αγώνα «Criterium Piraeus» 21.06.2022 | 21:17
Κηφισιά: Μαθητές δημοτικού προσφέρουν αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο ΚΑΤ 21.06.2022 | 21:17
Exit mobile version