Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση Θύμιου Μπουγά: Η συγκινητική πρώτη δημόσια εμφάνιση
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Θύμιου Μπουγά: Η συγκινητική πρώτη δημόσια εμφάνιση

Υπόθεση Θύμιου Μπουγά: Την ευγνωμοσύνη του για τη συμπαράσταση στο πρόσωπό του εξέφρασε ο Θύμιος γεμάτος συγκίνηση

Την ευγνωμοσύνη του για την τεράστια στήριξη που δέχεται τις τελευταίες ώρες θέλησε να εκφράσει ο Θύμιος Μπουγάς, λέγοντας ένα ευχαριστώ γεμάτος συγκίνηση, μιλώντας από το δημαρχείου του Πύργου. “Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου” τόνισε ο Θύμιος, βαθιά συγκινημένος. Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε ότι τον ψάχνουν, αγνοώντας για τις έρευνες που πραγματοποιούνταν όλο αυτό το διάστημα.

Το χρονικό της εύρεσης του Θύμιου

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Patrisnews.com, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ο 39χρονος άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έφυγε ποτέ από τον Πύργο και πως κάθε βράδυ γυρνούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το καθοριστικό τηλεφώνημα που έκανε πολίτης στους αστυνομικούς της ασφάλειας, λέγοντας ότι είδε τον Θύμιο Μπουγά τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου να ψάχνει τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Αυτή η πληροφορία κρίθηκε ως βάσιμη και φαίνεται πως σήμανε συναγερμό στην Δ.Α. Ηλείας και λίγες ώρες αργότερα η Υ.Α. Πύργου και η ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση λίγο πριν τις επτά το απόγευμα σε ακατοίκητο οίκημα στην οδό Σωκράτους όπου εντόπισαν τον Θύμιο, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των αστυνομικών στον χώρο που διέμενε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μίλησε για τον Θύμιο. “Είναι σε καλή κατάσταση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας αλλά χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη”, ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά του για επανένταξη στην τοπική κοινωνία.

“Υπάρχει δυνατότητα από το δήμο να βοηθήσουμε να βρει μια μόνιμη στέγη και να χρηματοδοτήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ακραία κατάσταση φτώχειας”, δήλωσε σχετικά. “Το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε την ιδιωτική συμμετοχή κάποιων πλαστικών χειρουργών και μεγάλων εταιρειών που εδώ και καιρό έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν πει ότι εντελώς δωρεάν θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν επιστημονικά την κατάσταση της υγείας του” δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις