Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά GNTM: «Η Χατζηπαντελή είναι σταρ»
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά GNTM: «Η Χατζηπαντελή είναι σταρ»

Βίκυ Καγιά GNTM: Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τις κριτικές που δέχεται η νέα κριτής

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM ξεκίνησαν και η Βίκυ Καγιά παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε το μοντέλο και εκείνη μίλησε για την απίστευτη χημεία, που έχει ήδη αναπτύξει με τους συνεργάτες της. Υπενθυμίζεται πως η κριτική επιτροπή φέτος αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, νιώθω τυχερή που έχω μια τόσο ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή, θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει μέχρι τώρα στις οντισιόν δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη για αυτές», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για τους παλιούς κριτές του GNTM δήλωσε πως δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές, αλλά δεν πειράζει, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Όλα καλά».

Τι είπε για την Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια για τα φρύδια της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της: «Εγώ την πρότεινα, αλλά από το να προτείνω κάποιον, μέχρι να αρέσει στην παραγωγή, είναι μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, τους άρεσε πολύ. Η γυναίκα είναι μια star, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, της κάνουν αφιερώματα στο CNN κι εμείς εδώ στην Ελλάδα θα τη βγάλουμε σκάρτη; Αν είναι δυνατόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και τα σχόλιά της για τη Δανάη Μπάρκα. «Μη μου λέτε για την κυρία Λατινοπούλου παιδιά, σας παρακαλώ. Όχι body shaming, όχι να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους, ο καθένας ας έχει τα φρύδια που θέλει. Θέλω να πω μπράβο στη Δανάη που υπερασπίστηκε τον εαυτό της», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις