Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ ντοκιμαντέρ: Άγνωστες πτυχές της ζωής της Λατίνας σταρ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ ντοκιμαντέρ: Άγνωστες πτυχές της ζωής της Λατίνας σταρ

Τζένιφερ Λόπεζ ντοκιμαντέρ: «Είμαι Λατίνα, το περίμενα»

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε πρεμιέρα στο Netflix και αποκάλυψε πολλές πτυχές της σταρ, που μέχρι στιγμής ήταν άγνωστες στο κοινό της. Αν και έχει πλέον, συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει περάσει πολλές δυσκολίες και μάλιστα, δεν διστάζει να μιλήσει για αυτές ανοιχτά. Για την ακρίβεια, βρέθηκε πολλές φορές στο σημείο να παρατήσει την καριέρα της, εξαιτίας του body shaming που δεχόταν. Στο ντοκιμαντέρ, η σταρ της ποπ τόνισε πως αν και οι καμπύλες της πλέον, της δίνουν αυτοπεποίθηση, κάποτε ήταν ο λόγος που σκέφτηκε να αφήσει τη μουσική.

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Έπρεπε να βρω ποια πραγματικά ήμουν και να πιστέψω σε αυτό και σε τίποτα άλλο», ακούγεται να λέει σε μία σκηνή του ντοκιμαντέρ. Όπως εξήγησε παρακάτω, τα πρότυπα ομορφιάς την περίοδο εκείνη, δεν ταίριαζαν με την εικόνα της. «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, το ιδανικό πρότυπο ομορφιάς ήταν μια γυναίκα πολύ αδύνατη, ξανθιά, ψηλή, χωρίς ζουμερές καμπύλες. Εγώ μεγάλωσα με γυναίκες με καμπύλες, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο ντρεπόμουν. Όμως, είναι δύσκολο να σκέφτεσαι ότι ο κόσμος σε θεωρεί γελοίο για το σώμα σου και σε κοροϊδεύει. Όλο αυτό με επηρέασε με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήθελα», εξηγεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, την εμφάνισή του σε ένα πλάνο έκανε και ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος δήλωσε,

«Κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει “δεν σε ενοχλεί αυτό;” κι εκείνη μου απάντησε “είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, το περίμενα”». Πλέον, η Λατίνα τραγουδίστρια θεωρείται το απόλυτο θηλυκό της παγκόσμιας showbiz, ενώ κατάφερε να μετατρέψει την ανασφάλειά της σε δύναμή της. Νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της και το σώμα της και το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις