Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμτσιλή – Μπάρκα: Ένταση με Φραγκολιά για τη Λατινοπούλου!
LIFESTYLE

Τσιμτσιλή – Μπάρκα: Ένταση με Φραγκολιά για τη Λατινοπούλου!

Τσιμτσιλή - Μπάρκα: «Δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας», είπε το πρώην μοντέλο και η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πολιτεύτρια σχολιάζοντας τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας της Δανάης Μπάρκα, όπου φορούσε μαγιό, έκανε λόγο για λάθος πρότυπα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα και το πρωί της Παρασκευής (17/6) θέλησε να εξηγήσει τον λόγο.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…», είπε χαρακτηριστικά.

«Ρατσιστικό γιατί;», την ρώτησε τότε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Και εκείνη απάντησε: «Άσε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε».

Στη συνέχεια, το πρώην μοντέλο πήρε θέση λέγοντας ότι η Λατινοπούλου «δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντέδρασε ενοχλημένη.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο», του τόνισε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις