Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θέματα Πανελληνίων ΕΠΑΛ 16/6: Τι “έπεσε” στα τέσσερα μαθήματα
ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα Πανελληνίων ΕΠΑΛ 16/6: Τι “έπεσε” στα τέσσερα μαθήματα

Θέματα Πανελληνίων ΕΠΑΛ 16/6: Αύριο Παρασκευή ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Στην τελική ευθεία για τον τερματισμό μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων εξετάσεων για το 2022. Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης και Ψηφιακά Συστήματα. Αύριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλήνιων εξετάσεων, πέφτει η «αυλαία» και για τους απόφοιτους των ΕΠΑΛ οι οποίοι θα εξεταστούν σε τρία μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Επιπλέον, από το προσεχές Σάββατο, 18 Ιουνίου ξεκινά η εξέταση των Ειδικών Μαθημάτων. Η «αυλαία» των ειδικών μαθημάτων θα ανοίξει με τα Αγγλικά και θα πέσει, στις 30 Ιουνίου, με τα Ιταλικά.

Τα θέματα της Τεχνολογίας Υλικών: Θέματα για Τεχνολογία των Υλικών

Τα θέματα της Οικοδομικής: Θέματα για Οικοδομική

Τα θέματα των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης: Θέματα για Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ

Τα θέματα των Ψηφιακών Συστημάτων: Θέματα για Ψηφιακά Συστήματα

Πότε ανακοινώνονται βαθμολογίες, στατιστικά και βάσεις

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των Πανελληνίων θα ανακοινωθούν λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των ειδικών μαθημάτων και θα ακολουθήσει η ανάρτηση των στατιστικών των βαθμολογιών. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι οι Πανελλήνιες εξετάσεις ξεκίνησαν πιο αργά, στις 14 Ιουνίου (φέτος στις 3/6) και ολοκληρώθηκαν στις 22/6 για τα ΓΕΛ και στις 28/6 για τα ΕΠΑΛ. Το 2021 η εξέταση των ειδικών μαθημάτων ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουλίου. Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν στις 9 Ιουλίου και ακολούθησαν στις 12 Ιουλίου η ανακοίνωση των στατιστικών των βαθμολογιών και στις 16 Ιουλίου τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων.

Σε ό,τι αφορά τις Βάσεις 2022, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου Παιδείας, θα ανακοινωθούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου (πέρυσι ανακοινώθηκαν στις 27 Αυγούστου). Να σημειωθεί ότι και για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις τα αποτελέσματα εισαγωγής θα ανακοινωθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Χθες, ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις