Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαντήσεις Πανελληνίων ΕΠΑΛ 16/6: Βατά τα θέματα των τεσσάρων μαθημάτων
ΕΛΛΑΔΑ

Απαντήσεις Πανελληνίων ΕΠΑΛ 16/6: Βατά τα θέματα των τεσσάρων μαθημάτων

Απαντήσεις Πανελληνίων ΕΠΑΛ 16/6: Αύριο Παρασκευή ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Στην τελική ευθεία για τον τερματισμό μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων εξετάσεων για το 2022. Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης και Ψηφιακά Συστήματα. Αύριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλήνιων εξετάσεων, πέφτει η «αυλαία» και για τους απόφοιτους των ΕΠΑΛ οι οποίοι θα εξεταστούν σε τρία μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Επιπλέον, από το προσεχές Σάββατο, 18 Ιουνίου ξεκινά η εξέταση των Ειδικών Μαθημάτων. Η «αυλαία» των ειδικών μαθημάτων θα ανοίξει με τα Αγγλικά και θα πέσει, στις 30 Ιουνίου, με τα Ιταλικά.

Οι απαντήσεις των τεσσάρων μαθημάτων

Όπως αναφέρουν φροντιστές, «τα σημερινά θέματα στην Τεχνολογία Υλικών παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθώς οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε απαιτητικά θέματα που ζητούσαν πολλές λεπτομέρειες. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Απαντήσεις για θέματα Τεχνολογία Υλικών: Τεχνολογία των Υλικών

Απαντήσεις για τα θέματα στην Οικοδομική: Αναμένονται

Για τα θέματα στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης καθηγητές σχολιάζουν πως «ήταν αναμενόμενα και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα 2 προηγούμενα έτη λόγω Covid. Ένας μαθητής πολύ καλά προετοιμασμένος θα μπορούσε να προσεγγίσει το άριστα».

Απαντήσεις για τα θέματα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης: Μηχανές Εσωτερικής Καύσης

Τέλος, για τα θέματα για το μάθημα των Ψηφιακών Συστημάτων αναφέρουν πως «ήταν αναμενόμενα και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα 2 προηγούμενα έτη λόγω Covid. Ένας πολύ καλά προετοιμασμένος υποψήφιος θα μπορούσε να προσεγγίσει υψηλές βαθμολογίες».

Απαντήσεις για τα θέματα Ψηφιακά Συστήματα: Ψηφιακά Συστήματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις