Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαρρήκτης για κλάματα στη Θεσσαλονίκη: Το viral βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτης για κλάματα στη Θεσσαλονίκη: Το viral βίντεο

Ο γκαφατζής διαρρήκτης της Θεσσαλονίκης: Κόπηκε, έχασε το κινητό του και έφυγε άφραγκος

Μια από τις πιο τραγελαφικές διαρρήξεις της χρονιάς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη όταν ένας διαρρήκτης εισέβαλλε σε ένα κατάστημα για να αναζητήσει “λεία”. Το πρώτο “άκυρο” του διαρρήκτη, ήταν όταν το τούβλο έσπασε ένα μικρό μόνο μέρος της τζαμαρίας στην είσοδο της επιχείρησης με αποτέλεσμα όταν ο ίδιος επιχείρησε να μπει να κοπεί στο σώμα. Με τον συναγερμό να αρχίζει να χτυπάει αμέσως, ο ίδιος κατευθύνθηκε στην ταμειακή μηχανή χωρίς να χάσει χρόνο, βρίσκοντας όμως λίγα μόλις κέρματα. Φοβούμενος ότι θα φτάσει γρήγορα η αστυνομία κινήθηκε προς την έξοδο, όμως στον πανικό του, του έπεσε το κινητό τηλέφωνο χωρίς να το αντιληφθεί.

Στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα, διέσχισε κάθετα την Κωνσταντίνου Καραμανλή και αφού πέρασε απέναντι, κατευθύνθηκε τρέχοντας προς την οδό Παπαναστασίου για να χαθεί στα γύρω στενά, με κάτοικο της περιοχής να τον καταγράφει σε βίντεο και να ενημερώνει την αστυνομία.

Ο δράστης, εκτός του ότι κόπηκε, έχασε το κινητό του τηλέφωνο και έφυγε άφραγκος, καταγράφηκε και από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και πλέον σε συνδυασμό και με την τηλεφωνική του συσκευή που βρέθηκε στο σημείο είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πρόκειται για έναν σεσημασμένο διαρρήκτη, ο οποίος είναι και τοξικομανής, καθώς εντός της επιχείρησης, εκτός από το κινητό του τηλέφωνο έχασε και μερικά ναρκωτικά δισκία που είχε μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις