Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μητσιάς – ομοφυλόφιλοι: Η συνέντευξη στη Χρηστίδου, οι αντιδράσεις και η απάντηση
LIFESTYLE

Μητσιάς – ομοφυλόφιλοι: Η συνέντευξη στη Χρηστίδου, οι αντιδράσεις και η απάντηση

Μητσιάς - ομοφυλόφιλοι: Ο Μανώλης Μητσιάς έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι»

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους, με τον Αύγουστο Κορτώ να σπεύδει να σχολιάσει και τον σπουδαίο τραγουδιστή να δίνει διευκρινίσεις. Ο Μανώλης Μητσιάς έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Μεταξύ άλλων, όμως, ανέφερε: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί».

Αύγουστος Κορτώ και Νότης Χριστοδούλου αντιδρούν στις δηλώσεις Μητσιά

Η δήλωση αυτή του Μανώλη Μητσιά έφερε αντιδράσεις, με τον Αύγουστο Κορτώ να του απαντά -χωρίς να τον κατονομάζει- μέσω Facebook. Στην ανάρτησή του έγραψε: «Ως αδερφή, ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα». Ενώ σε κάποια απάντηση σε σχόλιο ανέφερε: «Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή, δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».

Την απορία του εξέφρασε και ο Νότης Χριστοδούλου με ένα Instastory, στο οποίο έγραψε: «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στο δρόμο δεν προκαλεί, σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;».

Έσπευσε σε διευκρινίσεις ο Μανώλης Μητσιάς

Ο Μανώλης Μητσιάς, βλέποντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του, θέλησε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως είχαν απομονωθεί τα λόγια του. Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα. Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι’ αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως τη διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει. Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν».

Αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις του Μητσιά

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις