Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στην Πάτρα: 17χρονος πήρε το αμάξι του πατέρα του και προκάλεσε τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Πάτρα: 17χρονος πήρε το αμάξι του πατέρα του και προκάλεσε τραγωδία

Ο 17χρονος οδηγός στην Πάτρα πήρε το αμάξι χωρίς δίπλωμα, πέρασε το STOP και χτύπησε τον άτυχο 66χρονο δικυκλιστή.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας στο Μιντιλόγλι Πατρών, με έναν 17χρονο οδηγό χωρίς δίπλωμα να χτυπά με το αμάξι έναν 66χρονο μοτοσικλετιστή, με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να χάσει τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο flamis.gr, o 66χρονος δικυκλιστής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος, περίπου 17 ετών. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο ανήλικος παραβίασε πινακίδα STOP, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον δικυκλιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε στην πάροδο της Περιμετρικής στο Μιντιλόγλι, σύμφωνα με τον ιστότοπο flamis.gr. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος, μαζί με 3 φίλους του, επίσης ανήλικους, είχε πάρει το αυτοκίνητο των γονιών του κι έκαναν βόλτα στην περιοχή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία έχει προχωρήσει τόσο στη σύλληψη του 17χρονου, όσο και της μητέρας του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος οδηγός είναι 17 χρονών και βάσει των αστυνομικών αναφορών στερείτο διπλώματος οδήγησης, έχοντας πάρει παράνομα το αμάξι.Ο νεκρός είναι ο Α.Δ. 66 ετών και είναι κάτοικος της Άνω Οβρυάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις