Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζάστιν Μπίμπερ υγεία: Τι είναι το σπάνιο σύνδρομο Ramsay Hunt
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζάστιν Μπίμπερ υγεία: Τι είναι το σπάνιο σύνδρομο Ramsay Hunt

Τζάστιν Μπίμπερ υγεία: Το βίντεο που ανέβασε

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβασε ένα σοκαριστικό βίντεο στο Instagram και αποκάλυψε ότι το πρόσωπό του παραλύει από το σύνδρομο Ramsay Hunt. Η αποκάλυψη έρχεται μόλις λίγες μέρες αφότου αναγκάστηκε να ακυρώσει τις ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία του. Ο 28χρονος ποπ σταρ μοιράστηκε ένα τρίλεπτο βίντεο στο Instagram την Παρασκευή, εξηγώντας τη διάγνωση που έχει λάβει. «Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ακούγεται να λέει αρχικά.

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» πρόσθεσε, δείχνοντας τη μεριά από την οποία δεν κλείνει το μάτι του και δεν χαμογελά. «Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε. «Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου μού λέει να ηρεμήσω» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον λόγο που πήρε την απόφαση να ακυρώσει τις εμφανίσεις του, καταλήγοντας: «Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω».

Τζάστιν Μπίμπερ: «Έκανα τα πάντα για να βελτιωθώ, αλλά η ασθένειά μου επιδεινώνεται»

Την Τρίτη, ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις «επόμενες παραστάσεις» της παγκόσμιας περιοδείας του «Justice World Tour», λόγω «ασθένειας που δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό». «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό. Έκανα τα πάντα για να βελτιωθώ, αλλά η ασθένειά μου επιδεινώνεται. Ραγίζει η καρδιά μου που πρέπει να το κάνω αυτό. Σε όλους τους ανθρώπους μου, σας αγαπώ τόσο πολύ, θα ξεκουραστώ και θα γίνω καλύτερα», έγραψε στα social media για την ακύρωση των εμφανίσεών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις