Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Νομική: Ο γυναικοκτόνος ζητά να δώσει Πανελλήνιες
ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Νομική: Ο γυναικοκτόνος ζητά να δώσει Πανελλήνιες

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Νομική: Στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς το αίτημα του να παραμείνει στον Κορυδαλλό απορρίφθηκε. Ο 34χρονος θα βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα για τρεις ημέρες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των φυλακών για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star ο δολοφόνος της Καρολάιν ζήτησε από τη Διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, με το αίτημα του να βρίσκεται υπό επεξεργασία, αφού στις φυλακές Κορυδαλλού του είχε αφαιρεθεί όταν τον έπιασαν με κινητό στο κελί του.

Το άλλο αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις, με σκοπο να εισαχθεί στη Νομική Σχολή.

“Δέχθηκε επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού”

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του 34χρονου κατήγγειλε ότι ο συζυγοκτόνος δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του ενώ ήταν ακόμα στον Κορυδαλλό. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά”.

“Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του”, είπε.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: “Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις