Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πικέ – Σακίρα χωρισμός: Η «Miss BumBum» ή η 20χρονη είναι το τρίτο πρόσωπο;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πικέ – Σακίρα χωρισμός: Η «Miss BumBum» ή η 20χρονη είναι το τρίτο πρόσωπο;

Πικέ - Σακίρα χωρισμός: Ή... όλες;

Η κρίση που φαίνεται να περνά η σχέση της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, με τρίτο πρόσωπο να μπαίνει ανάμεσά τους, απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ της Ισπανίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σακίρα φαίνεται ότι έπιασε τον Πικέ… στα πράσα με άλλη γυναίκα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι ζει το τελευταίο διάστημα χωριστά, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να μένει πλέον μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης. Η είδηση αυτή «άναψε» τη φημολογία για το ποιο είναι το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στην Κολομβιανή ποπ σταρ και τον Καταλανό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, είδαν το φως της δημοσιότητας δύο πρόσωπα, ενώ ένα ακόμη έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά.

Πικέ: Τα δύο πρόσωπα με τα οποία φέρεται να απατούσε τη Σακίρα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πικέ φέρεται να απάτησε τη Σακίρα με τη μητέρα ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ένα άλλο δημοσίευμα ανέφερε ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους «είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις».

Το σχετικό ρεπορτάζ, όσον αφορά τη νεαρή γυναίκα, σημειώνει ότι η εμφάνισή της στη ζωή του Πικέ «μπορεί να είναι ο λόγος που το ζευγάρι ζει προσωρινά χωριστά, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τη φύση της μεταξύ τους σχέσης».

Το μοντέλο του Playboy που έρχεται να βάλει κι άλλο «μπαρούτι»

Ωστόσο, πλέον στο προσκήνιο έρχεται και μια τρίτη γυναίκα, ένα μοντέλο του Playboy, η Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως «Miss BumBum», μοντέλο του Playboy. Μιλώντας στην εκπομπή «Mamarazzis», η εκρηκτική κοπέλα υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής επιδίωκε να συναντηθεί μαζί της, ενώ της έστελνε συνέχεια μηνύματα, μέσω των οποίων τη ρωτούσε λεπτομέρειες για το σώμα της, όπως για τα οπίσθιά της.

«Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου», υποστήριξε.

Επίσης, δήλωσε ότι οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν της έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Λιονέλ Μέσι και ο Φιλίπε Κουτίνιο. «Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν», τόνισε.

Η Σακίρα είχε υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε άλλη σχέση του Πικέ

Πάντως, η Σακίρα έχει υπάρξει στο παρελθόν το τρίτο πρόσωπο σε σχέση του Πικέ. Ήταν το 2009, όταν ο Πικέ ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Νούρια Τομάς, με την οποία είχε ειδύλλιο από τότε που εκείνη ήταν 17 ετών. Ωστόσο, για τα μάτια της Κολομβιανής ποπ σταρ έβαλε τέλος στη σχέση τους. Πικέ και Σακίρα διατηρούν σχέση εδώ και 11 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, ενώ δεν έχουν παντρευτεί. Ακόμη δεν είναι βέβαιο τι θα συμβεί μεταξύ τους, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε κρίση -τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και τις οποίες είχε διαψεύσει το ζευγάρι, η Σακίρα φέρεται να είχε απατήσει τον Πικέ το 2021 με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Nicky Jam. Μάλιστα, είχε γραφτεί πως έφτασαν κοντά στον χωρισμό και πως έμειναν για ένα διάστημα χωριστά, ωστόσο η σχέση τους άντεξε την τρικυμία. Μένει να φανεί εάν συμβεί για ακόμη μια φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις