Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Μικρούτσικος: Ένταση on air για τον τρόπο που “τον κόβουν”
LIFESTYLE

Καινούργιου – Μικρούτσικος: Ένταση on air για τον τρόπο που “τον κόβουν”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νευρίασε επειδή δεν τον αφήνουν να μιλήσει στην εκπομπή - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να εκφράσει σήμερα τη δυσαρέσκειά του για πράγματα που συμβαίνουν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε στον αέρα ότι δεν τον αφήνουν να πει την άποψή του και ούτε να μιλήσει όσο θα ήθελε, κάτι που συζητιέται εδώ και καιρό, ενώ πολλοί σχολιάζουν στα social media πως η παρουσιάστρια του συμπεριφέρεται κάποιες φορές με υποτιμητικό τρόπο. «Άφησέ με να ξέρω τι μάχη δίνω μερικές φορές να πω την άποψή μου. Είναι λάθος της εκπομπής αλλά εγώ δεν ξέρω τι λένε στα αυτιά σας. Έχετε όλοι αυτιά, εγώ δεν ξέρω τι σας λένε, εγώ ξέρω κάποιες στιγμές τι υφίσταμαι», είπε ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν πιστεύει ότι φταίει εκείνη γι΄αυτό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά αφού λίγο νωρίτερα είχε επισημάνει ότι όλοι εκτός από αυτόν έχουν ακουστικά στα αυτιά τους: «Δεν ξερω ποια είναι η πηγή του κακού γιατί δεν ξέρω τι ακούτε στα αυτάκια σας».

Τι προηγήθηκε

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργο Καλλιακμάνη, με αφορμή τον πρωτοφανή καβγά που είχε χθες με τον Πέτρο Κουσουλό. «Πού βοήθησε τις έρευνες και την εξέλιξη της υπόθεσης ο κ. Κουσουλός;» αναρωτήθηκε ο κ. Καλλιακμάνης, προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε και εκείνος στον αέρα της εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου να τον «κόβει» για να προχωρήσουν με τη ροή. «Ανδρέα μου, πρέπει να προχωρήσουμε. Κ. Καλλιακμάνη μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα. Ανδρέα σε παρακαλώ». «Κυρία μου εσείς με καλέσατε» είπε ο Γ. Καλλιακμάνης με την παρουσιάστρια να απαντάει «Κατερίνα Καινούργιου με λένε».

«Σας κάλεσα με ευγενικό τρόπο. Αντρέα μου, θέλεις να το συνεχίσεις εσύ; Υπάρχει και μια ροή που πρέπει να κάνω στην εκπομπή. Θες να συνεχίσεις εσύ την εκπομπή με τον κύριο Καλλιακμάνη; Να φύγω άμα είναι, δεν έχω πρόβλημα» τόνισε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να δηλώνει «Εγώ μπορώ να σταματήσω αν θέλετε, μετά χαράς!». «Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά και θέλω να το λήξουμε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο τέλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις