Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τεθωρακισμένα Marder: Η ανάρτηση του Μιχάλη Κωσταράκου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεθωρακισμένα Marder: Η ανάρτηση του Μιχάλη Κωσταράκου

Τεθωρακισμένα Marder:"Το θρυλικό παγκοσμίως ελληνικό πεζικό για τις ξιφολόγχες του, τώρα επιτέλους εξοπλίζεται και με τα κατάλληλα οχηματα μάχης"

“Moνο συγχαρητήρια αξιζουν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας”, τονίζει σε ανάρτησή του ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, σχολιάζοντας τη συμφωνία Ελλάδας – Γερμανίας τα ελληνικά παλαιά τεθωρακισμένα BMP-1 να δοθούν στην Ουκρανία και να αντικατασταθούν με αντίστοιχα γερμανικά. Όπως τονίζει: “Οι αβλεψίες και η παραμέληση του Μηχανοκίνητου Πεζικού για πολλά χρόνια, επιτέλους φαίνεται ότι λαμβανει τέλος”.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κωσταράκου

“Moνο συγχαρητήρια αξιζουν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, την κυβέρνηση το ΥΠΕΘΑ, και το ΓΕΕΘΑ για τη απόφαση αντικατάστασης των παλαιών σοβιετικών ΤΟΜΑ BMP-1, γνωστής περιορισμένης επιχειρησιακής αξίας με νεότερα, σύγχρονα και αξιόπιστα γερμανικά ΤΟΜΑ Marder, αλλά και την εισαγωγή των νέων γερμανικών ΤΟΜΑ Lynx στον ίδιο ρόλο.

Οι αβλεψίες και η παραμέληση του Μηχανοκίνητου Πεζικού για πολλά χρόνια, επιτέλους φαίνεται ότι λαμβανει τέλος. Το θρυλικό παγκοσμίως ελληνικό πεζικό για τις ξιφολόγχες του, τώρα επιτέλους εξοπλίζεται και με τα κατάλληλα οχηματα μάχης. Συγχαρητήρια σε όλους όσους μετείχαν στη λήψη αυτής της εξαιρετικά σημαντικής απόφασης”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις