Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ομιλία Καραμανλή στο Μέγαρο: Στο επίκεντρο τα ελληνοτουρκικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Καραμανλή στο Μέγαρο: Στο επίκεντρο τα ελληνοτουρκικά

Ομιλία Καραμανλή στο Μέγαρο: Σε επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή".

Σε μία σπάνια δημόσια τοποθέτηση θα προβεί σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τα φλέγοντα ζητήματα εντός και -κυρίως- εκτός χώρας. Ειδικότερα, ο Κώστας Καραμανλής πρόκειται να μιλήσει στην επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα “Αλεξάνδρα Τριάντη”), σήμερα στις 19:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 70 βουλευτές της ΝΔ αναμένεται να δώσουν το παρών, ενώ παρόντες θα είναι επίσης και αρκετοί υπουργοί, όπως ο υπ. Υποδομών Κ. Αχ. Καραμανλής, ο υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κ.ά. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος Πάνος Πικραμμένος, ενώ παρούσα θα είναι και η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη.

Το θέμα της ομιλίας του θα είναι “Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών”, με τον Κώστα Καραμανλή να τοποθετείται για αυτές τις μεγάλης σπουδαιότητας αλλαγές, δεδομένου του εξελισσόμενου πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και των οικονομικών και ενεργειακών επιπτώσεων που έχει αυτή η πολεμική αναμέτρηση αυτή στη χώρα μας, ενώ παράλληλα θα τοποθετηθεί και για την προκλητική στάση της Τουρκίας. “Γαλάζια” στελέχη εκτιμούν πάντως ότι ο κ. Καραμανλής δεν πρόκειται -με αφορμή την εκδήλωση- να ανοίξει τα χαρτιά του σε σχέση με την εκ νέου κάθοδό του (ή όχι) στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις