Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 1/6: Στα «κάγκελα» οι δύο φιναλιστ του τελικού
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 1/6: Στα «κάγκελα» οι δύο φιναλιστ του τελικού

MasterChef 6 trailer 1/6: Η παίκτρια, που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και έχασε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6, ήταν η Ελπίδα.

Οι τρεις φιναλίστ του MasterChef 6 έδωσαν στο επεισόδιο της Τρίτης, 31 Μαΐου, τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR. Δύο, όμως, ήταν αυτοί που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Φέτος οι δοκιμασίες των τελικών του MasterChef 6 ξεκίνησαν με τρεις παίκτες. Αυτοί που διεκδικούν το έπαθλο είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και η Ελπίδα Μορφούλη. Με την τελική τριάδα να έχει περάσει από πολλές μαγειρικές προκλήσεις κι εμπόδια μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Το πρώτο μέρος των τελικών ξεκίνησε με τους παίκτες να πρέπει να περάσουν από δυο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, που χρειάζονταν στοχοπροσήλωση και απόλυτη συγκέντρωση. Οι βαθμολογίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε αυτές τις δύο δοκιμασίες, θα τους ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του MasterChef 6. Στο τέλος της βραδιάς, μάθαμε και τους δύο παίκτες, που προχώρησαν στο τελικό στάδιο.

Η τελική δυάδα

Στην πρώτη δοκιμασία, που αποτελούσε και το τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να αναδείξουν με το πιάτο τους ένα αγαπημένο τους υλικό. Τη σκυτάλη πήρε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon. Σε αυτή τη φάση, η βαθμολογία του καλεσμένου chef ήταν και η μοναδική της βραδιάς. Η βαθμολογία αυτή καθόρισε ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν παρακάτω στο MasterChef 6.

Η παίκτρια, που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και έχασε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6, ήταν η Ελπίδα. Μετά την αποχώρηση και της Ελπίδας, ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη διεκδικούν το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ στο MasterChef 6.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις