Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 30/5: Πιάτο για “πέταμα” μια “ανάσα” πριν τον τελικό
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 30/5: Πιάτο για “πέταμα” μια “ανάσα” πριν τον τελικό

MasterChef 6 trailer 30/5: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις περιμένει τους τηλεθεατές του Masterchef.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις περιμένει τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Δευτέρας (30/05). Οι τέσσερις φιναλίστ συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2022 και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ! Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι ημιτελικοί συνεχίζονται και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες δίνουν τη δική τους “μάχη”, προκειμένου να παραμείνουν στο MasterChef 6.

Κάποιοι πανικοβάλλονται κατά τη διάρκεια της νέας απαιτητικής δοκιμασίας, έχοντας ως αντίπαλο όχι μόνο τον χρόνο, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απογοήτευση της Καλλιόπης, η οποία ακούγεται να λέει ότι το “πιάτο είναι για πέταμα”. Κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή” δρόμο για τη νίκη, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο. Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία θα είναι μεγάλη.

Ποιος προηγείται στο δρόμο για τον τελικό του MasterChef

Στην πρώτη δοκιμασία την περασμένη Πέμπτη οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούν, συγκεντρώνοντας βαθμούς, που μπορούν να τους δώσουν από την αρχή σημαντικό προβάδισμα. Σε αυτήν Καλλιόπη και Πάνος απέσπασαν από 7,50 βαθμούς, έναντι 7 της Ελπίδας και 5,5 του Νικήτα. Στη συνέχεια, μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του καλεσμένου pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη έμελλε να δυσκολέψει τους τέσσερις μάγειρες. Ωστόσο δύο προσπάθειες ξεχώρισαν κατά τους κριτές και κατά τον καλεσμένο και αυτές ήταν της Ελπίδας και του Πάνου, που βαθμολογήθηκαν με δύο οκτάρια και δύο επτάρια ο καθένας από τους σεφ. Με 25 βαθμούς ακολούθησε η Καλλιόπη, έχοντας πάρει τρία εξάρια και ένα εφτάρι, ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Νικήτας, ο οποίος συγκέντρωσε 21 βαθμούς, παίρνοντας τρία πεντάρια και ένα εξάρι.

Με βάση τις δύο πρώτες χθεσινοβραδινές δοκιμασίες ο Πάνος προηγείται με 37,5 βαθμούς, έπεται η Ελπίδα με 37 και ακολουθούν η Καλλιόπη με 32,5 και ο Νικήτας με 26,5. Την Δευτέρα θα υπάρξουν δύο ακόμη δοκιμασίες. Ο παίκτης που συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία και από τις τέσσερις δοκιμασίες θα είναι αυτός που δεν θα μετέχει στο μεγάλο τελικό που φέτος θα είναι μόνο για τρεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις