Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απείλησαν ελεγκτές με μαχαίρι: Επεισόδιο μέσα στο λεωφορείο
ΕΛΛΑΔΑ

Απείλησαν ελεγκτές με μαχαίρι: Επεισόδιο μέσα στο λεωφορείο

Απείλησαν ελεγκτές με μαχαίρι: Την ώρα που πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και τους ζήτησαν τα εισιτήρια τους, εκείνοι έβγαλαν μαχαίρι

Ένα απίστευτο περιστατικό με θύματα δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ σημειώθηκε χθες βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο αλλοδαποί τους απείλησαν με μαχαίρι, επειδή τους ζήτησαν να επιδείξουν το εισιτήριο τους. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Grtimes.gr, λίγο μετά τις 20:30 και ενώ το λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο 33 Αγίου Παντελεήμονος- Βενιζέλου, βρισκόταν εν κινήσει, δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ επιβιβάστηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες. Την ώρα που πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και τους ζήτησαν τα εισιτήρια τους, εκείνοι έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν τους εργαζόμενους μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων επιβατών.

Όπως ανέφερε στην τοπική ιστοσελίδα ένας εκ των δύο ελεγκτών εμφανώς τρομαγμένος «του ζήτησα το εισιτήριο του και έβγαλε από την κάλτσα του ένα μαχαίρι με το οποίο μας απείλησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος τον αφόπλισε άμεσα και δεν έγινε κανένα κακό». Ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα άμεσα επί της οδού Εγνατίας στο ύψος της Αντιγονιδών, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό και κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών. Ευτυχώς από το επεισόδιο δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ οι δύο ελεγκτές μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου και θα διενεργήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το αστικό λεωφορείο την ώρα του περιστατικού είχε κι άλλους επιβάτες εντός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις