Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλεξάντερ Λούντβιχ – Λόρεν: To μήνυμα του ηθοποιού μετά την αποβολή της γυναίκας του
ΚΟΣΜΟΣ

Αλεξάντερ Λούντβιχ – Λόρεν: To μήνυμα του ηθοποιού μετά την αποβολή της γυναίκας του

Αλεξάντερ Λούντβιχ - Λόρεν: O γνωστός ηθοποιός προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσει παιδί με τη σύζυγό του

Ο Αλεξάντερ Λούντβιχ μοιράστηκε κάποια δυσάρεστα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Ο 30χρονος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στα Hunger Games, Vikings και Heels, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Λόρεν, υπέστη την τρίτη της αποβολή. «Η δύναμη αυτής της γυναίκας με εκπλήσσει κάθε φορά. Σε αγαπώ @laurendludwig και η αντοχή σου μέσα από αυτό, είναι ένας ακόμη από τους αμέτρητους λόγους που σε αγαπώ. Όλα τα χτυπήματα που μας ρίχνει η ζωή, το έχουμε, δεν είσαι μόνη. Είναι πολύ πιο φυσιολογικό από ό,τι νόμιζα», έγραψε ο Λούντβιχ μαζί με μια φωτογραφία του να φιλά τη γυναίκα του, η οποία ήταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και πρόσθεσε:

«Σκέφτομαι εδώ και ώρα για το αν θα δημοσιεύσω ή όχι κάτι σχετικά με αυτό, αλλά αποφάσισα ότι όλοι πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για την αλήθεια περισσότερο».

Στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η γυναίκα του ηθοποιού εξήγησε γιατί αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για τις αποβολές τους. «Την περασμένη εβδομάδα ο @alexanderludwig και εγώ είχαμε την 3η μας αποβολή. Αποφάσισα ότι θέλω να το μοιραστώ γιατί δεν νομίζω ότι είναι ντροπή να μιλάμε. Θέλω να βοηθήσω τους άλλους να συνειδητοποιήσουν πόσο συχνές είναι οι αποβολές και πώς δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται. Περνώντας όλο αυτό, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι σίγουρα δεν είμαι μόνη. Είναι τόσο συνηθισμένο και παρόλα αυτά, αισθάνομαι ότι δεν συζητιέται σχεδόν αρκετά. Αν οι περισσότεροι από εμάς μιλούσαμε για αυτά τα πράγματα, ίσως θα νιώθαμε λιγότερο μόνοι και φταίξιμο. Οι πληροφορίες είναι δύναμη και θέλω να αρχίσω να μοιράζομαι περισσότερα γι’ αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις