Πάνος Καμμένος Τουρκία: “Τι πάθατε Τουρκάκια σήμερα;”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος Τουρκία: “Τι πάθατε Τουρκάκια σήμερα;”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Από τους Φούρνους Κορσεών, ο Πάνος Καμμένος έκανε ανάρτηση στο twitter με selfie

28.05.2022 | 11:32

Στις παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος. Απολαμβάνοντας τις διακοπές του στους Φούρνους Κορσεών, έκανε ανάρτηση στο twitter με selfie, ενώ έτρωγε σε ταβέρνα, στέλνοντας μήνυμα στην Άγκυρα με τον δικό του τρόπο. Μάλιστα, στην αντανάκλαση των γυαλιών ηλίου που φοράει, φαίνεται ότι κρατά στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο ένα ποτήρι κρασί. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος αναφέρει: “Όσες υπερπτήσεις ή παραβιάσεις κάνετε η Ικαρία και όλο το Αιγαίο θα σας γλεντάμε γιατί οι αετοί της ΠΑ σας έχουν. Τι πάθατε Τουρκάκια σήμερα στον Ανθρωποφά????”.

Την μόδα του Instagram όπως φαίνεται συνεχίζει να ακολουθεί πιστά ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας πριν από μερικές ημέρες “ξαναχτύπησε” με ρετουσαρισμένη φωτογραφία στα social media. Ο ίδιος ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία εύχεται χρόνια πολλά στη σύζυγό του, Ελένη λόγω της ονομαστικής της εορτής.

“Χρόνια πολλά στην αγάπη μου που γιορτάζει, Ελενάκι μου σε λατρεύω, είσαι ο βράχος της οικογένειας και σε θέλουμε με τα παιδιά ευτυχισμένη, με υγεία και την ατελείωτη δύναμη και αγάπη στα εύκολα και στα δύσκολα”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Αυτό που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα αντιλαμβάνεται κανείς όταν δει την φωτό είναι το… φίλτρο που επέλεξε ο πρώην υπουργός να χρησιμοποιήσει, αφού απεικονίζεται… ηλιοκαμένος με φουλ μπρονζέ, με ανοιχτόχρωμα μάτια, κατακόκκινα χείλη και… υπέρλαμπρα δόντια.

Exit mobile version