Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 30/5: Ανατροπή στο δρόμο για τον τελικό
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 30/5: Ανατροπή στο δρόμο για τον τελικό

MasterChef 6 trailer 30/5: Η φάση των δοκιμασιών καλά κρατεί στο Masterchef, με φόντο το μεγάλο τελικό που θέλει τρεις παίκτες και όχι δύο.

Τελικό για δύο περιμέναμε, αλλά τελικά διαψευστήκαμε μετά την ανακοίνωση των κριτών χθες 25/5 και τη νέα ανατροπή που υποσχέθηκαν στο δρόμο για τον τελικό του Masterchef. Εντωμεταξύ η αναμέτρηση ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ ξεκίνησε χθες μ’ έναν παίκτη να προηγείται.

Η φάση των δοκιμασιών καλά κρατεί στο Masterchef, με φόντο το μεγάλο τελικό που θέλει τρεις παίκτες και όχι δύο αντιμέτωπους όπως ανακοίνωσαν χθες οι κριτές. Συγκεκριμένα οι τρεις διαγωνιζόμενοι, που θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες συνολικά στο σύνολο των τεσσάρων challenge, θα είναι και εκείνοι που θα προκριθούν στον τελικό του MasterChef 2022. Για έναν το ταξίδι στο διαγωνισμό μαγειρικής τελειώνει.

Ποιος προηγείται στο δρόμο για τον τελικό του MasterChef

Στην πρώτη δοκιμασία χθες οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούν, συγκεντρώνοντας βαθμούς, που μπορούν να τους δώσουν από την αρχή σημαντικό προβάδισμα. Σε αυτήν Καλλιόπη και Πάνος απέσπασαν από 7,50 βαθμούς, έναντι 7 της Ελπίδας και 5,5 του Νικήτα. Στη συνέχεια, μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του καλεσμένου pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη έμελλε να δυσκολέψει τους τέσσερις μάγειρες. Ωστόσο δύο προσπάθειες ξεχώρισαν κατά τους κριτές και κατά τον καλεσμένο και αυτές ήταν της Ελπίδας και του Πάνου, που βαθμολογήθηκαν με δύο οκτάρια και δύο επτάρια ο καθένας από τους σεφ. Με 25 βαθμούς ακολούθησε η Καλλιόπη, έχοντας πάρει τρία εξάρια και ένα εφτάρι, ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Νικήτας, ο οποίος συγκέντρωσε 21 βαθμούς, παίρνοντας τρία πεντάρια και ένα εξάρι.

Με βάση τις δύο πρώτες χθεσινοβραδινές δοκιμασίες ο Πάνος προηγείται με 37,5 βαθμούς, έπεται η Ελπίδα με 37 και ακολουθούν η Καλλιόπη με 32,5 και ο Νικήτας με 26,5. Την Δευτέρα θα υπάρξουν δύο ακόμη δοκιμασίες. Ο παίκτης που συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία και από τις τέσσερις δοκιμασίες θα είναι αυτός που δεν θα μετέχει στο μεγάλο τελικό που φέτος θα είναι μόνο για τρεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις