Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καγιά για Ηλιάνα: «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό»
LIFESTYLE

Καγιά για Ηλιάνα: «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό»

Καγιά για Ηλιάνα: «Δεν θέλω να σχολιάζω δηλώσεις τρίτων, διότι όπως έχω πει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα και να πει μια κουβέντα παραπάνω».

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά, μετά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και όταν η κουβέντα πήγε στη συνάδελφό της, εκείνη αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις. «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό, γιατί δεν υπαρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα, που πιστεύει ο καθένας.»

»Δεν θέλω να σχολιάζω δηλώσεις τρίτων, διότι όπως έχω πει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα και να πει μια κουβέντα παραπάνω», δήλωσε η Βίκυ Καγιά. Στη συνέχεια, μάλιστα, της έστειλε τις ευχές της για τα επαγγελματικά της βήματα. «Ό,τι και να κάνει το κορίτσι, της εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε. Τέλος, αναφέρθηκε στα δικά της βήματα στην τηλεόραση και τα projects, στα οποία συνεχίζει. «Το Shopping Star συνεχίζει δυνατά. Για το GNTM δεν έχουμε τελικά, νέα για τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα μας. Ανυπομονώ, είμαι πολύ αισιόδοξη», είπε το μοντέλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις