Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Πάτρα: Το ρεπορτάζ του Star και η απάντηση
ΕΛΛΑΔΑ

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Πάτρα: Το ρεπορτάζ του Star και η απάντηση

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Πάτρα: O Τριανταφυλλόπουλος προτίθεται να καταθέσει στοιχεία;

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας εξετάζονται ενδελεχώς και ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής SΤΑR «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φαίνεται να έχει κάποια σημαντικά στοιχεία στα χέρια του για την υπόθεση της Πάτρας, τα οποία και θέλει να καταθέσει. «Έχω σημαντικότατα στοιχεία στα χέρια που μπορούν να κάνουν μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας» φαίνεται να δήλωσε ο δημοσιογράφος στην ρεπόρτερ του Star επιβεβαιώνοντας έτσι την πληροφορία της. Πρόκειται για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η δημοσιογράφος του Star.

Στη συνέχεια μετά την μετάδοση του σχετικού ρεπορτάζ, την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος. «Πράγματι είναι ακριβές, έτσι ακριβώς έχουν γίνει. Έχουμε έρθει στην τηλεφωνική επαφή (…) Είναι στοιχεία που πρόκειται να δημιουργήσουν πολλές αμφιβολίες για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα σχετικά με την απώλεια της μικρής Τζωρτζίνας».

Τι έγραψε σήμερα

Ακο9λούθησε όπως ήταν φυσικό καταιγισμός σχολίων στο Twitter του δημοσιογράφου. Απαντώντας σε ερώτηση χρήστη στο twitter ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφέρει: Όχι δεν είναι απο το Αγλαΐα, δεν θα πω όμως απο που γιατί μου το ζήτησε η ίδια. Παρακολούθησε το παιδί αρκετές ημέρες και έχει άποψη την οποία οφείλει να καταθέσει. Εάν κληθώ θα καταθέσω ολα όσα μου αφηγήθηκε. Οι ανοησίες οτι θέλω να καταθέσω υπέρ της Πισπιριγκου δεν ισχύουν.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις