Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 25/5: Προβλέψεις για την Τετάρτη 🍒
PLUS

Ζώδια σήμερα 25/5: Προβλέψεις για την Τετάρτη 🍒

Ζώδια σήμερα 25/5: Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιο πίσω από το δικό σου από τα μέσα Απριλίου μπορεί να ένιωθες κάπως αποτραβηγμένη ακόμα και εγκλωβισμένη κατά καιρούς. Ωστόσο ο Άρης μόλις μετακόμισε στο ζώδιό σου και βιώνεις μια εκ νέου αφύπνιση σε επίπεδα κινήτρων. Ωστόσο πρόσεξε την ανυπομονησία και την ωμότητα καθώς μπορείς εύκολα να παρασυρθείς. Σήμερα εξερευνάς διαφορετικούς τρόπους για να χτίσεις την αίσθηση της αξίας. Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά.

Ταύρος

Ο Άρης μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του από τον ηλιακό 12ο οίκο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/6. Αυτός ο οίκος είναι ο τομέας της επεξεργασίας, του απορρήτου και της αναθεώρησης και ο Άρης εδώ είναι ένα μήνυμα για να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην ανάγκη σου για αναθεώρηση και ανανέωση. Η ενέργειά σου μπορεί να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα, κάτι που σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις, να αφομοιώνεις και να ξεκουράζεσαι πιο συχνά. Μπορεί να συναντήσεις άτομα από το παρελθόν που να συνδέονται με την ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η επιθυμία σου για ελευθερία, να είσαι ο εαυτό σου και να εκφράζεσαι αυθεντικά είναι έντονη τις επόμενες εβδομάδες με τον Άρη να διασχίζει τον ηλιακό 11ο οίκο σου μέχρι τις 5/6. Όταν ο Άρης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κάνει προκλητικές όψεις μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή αναταραχές με φίλους. Σήμερα ο εσωτερικός κόσμος σου και το μυαλό σου είναι ζωντανά και δραστήρια για αυτό και η μέρα σου φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Καρκίνος

Με τον Άρη τώρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τις 5/6 βρίσκεσαι σε έναν ανταγωνιστικό και ενεργητικό κύκλο για θέματα που σχετίζονται με στόχους ή επαγγελματικά. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις, αλλά έχεις κίνητρο να ωθήσεις τον εαυτό σου να διαπρέψει και να βελτιωθεί, να εξετάσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Σήμερα νέες προοπτικές για το παρελθόν μπορούν να οδηγήσουν σε οράματα για το μέλλον σου που σε παρακινούν και σε εμπνέουν.

Λέων

Ο Άρης περνά τώρα σε αρμονία με το ζώδιό σου και είναι μια ωραία αίσθηση ενέργειας για σένα. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη και ενεργητική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 5/6. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την πιο γενναία φύση σου η οποία με τη σειρά της προσελκύει περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σου. Σήμερα κερδίζεις την εκτίμηση ή την αναγνώριση για τη δουλειά σου -ακόμα και για πράγματα που είχες κάνει στο παρελθόν και τα είχες ξεχάσει.

Παρθένος

Ο Άρης μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον ηλιακό 8ο οίκο σου και είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείς με θέματα κοινής χρήσης και οικειότητας μέχρι τις 5/6. Η επιφανειακή θερμότητα στις σχέσεις μειώνεται και τώρα εξετάζεις βαθύτερες πτυχές τους. Σήμερα μπορεί να παθιαστείς με μια ιδέα, μια αιτία, μια μελέτη ή ένα δημιουργικό έργο. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί.

Ζυγός

Ο Άρης τώρα διέρχεται από τον ηλιακό 7ο οίκο σου και αυτή η επιρροή ζωντανεύει τις σχέσεις σου με τους άλλους, καμιά φορά διεγείροντας συγκρούσεις αλλά και δημιουργώντας ενθουσιασμό και πάθος. Θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τα κίνητρά σου μέσα από τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Σήμερα βλέπεις περασμένα θέματα και σχέσεις με νέους τρόπους και μπορεί να προκύψουν σημαντικές συνειδητοποιήσεις.

Σκορπιός

Ο Άρης διασχίζει τώρα τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου φέρνοντας δυναμική ενέργεια στις καθημερινές σου συνήθειες και προσπάθειες αυτοφροντίδας σου μέχρι τις 5/6. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης και να έχεις εξαιρετικά κίνητρα για να κάνεις περισσότερα πράγματα. Σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείς με ένα άτομο από το παρελθόν σου ή να καταλήξεις σε μια νέα κατανόηση μιας προηγούμενης σχέσης.

Τοξότης

Ο Άρης διασχίζει τώρα τον ηλιακό 5ο οίκο σου σηματοδοτώντας μια περίοδο που η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σου ανεβαίνουν. Κατά την περίοδο αυτού του κύκλου παίρνεις πρωτοβουλίες, ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή, διασκεδάζεις. Με λίγα λόγια είσαι σε μια φάση που εκπέμπεις έντονη γοητεία. Η επεξεργασία και η αναθεώρηση ευνοούνται σήμερα.

Αιγόκερος

Ο ενεργητικός, φλογερός Άρης τώρα ζωντανεύει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου και θα συνεχίσει να το κάνει έως τις 5/6. Αυτή η διέλευση φέρνει πολλή ενέργεια στην οικιακή σου ζωή και ίσως πάρα πολύ κάποιες φορές. Θέλεις να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τους ανθρώπους που αγαπάς. Η σημερινή επίσης μέρα είναι ιδανική για να ενισχύσεις τα προσωπικά σου κίνητρα και τις πεποιθήσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναβιώσεις παλιά ενδιαφέροντα, ιδέες, ίσως και έρωτες.

Υδροχόος

Ο Άρης διασχίζει τον τομέα των επικοινωνιών σου τώρα και μέχρι τις 5/6 είναι μια πολυάσχολη περίοδος. Το κίνητρο για να μάθεις και να επιδιώξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα είναι ισχυρό. Ωστόσο η ανυπομονησία μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν ακολουθούν τους ρυθμούς σου. Ο Άρης δρα για να επιταχύνει την καθημερινότητά σου με διάφορους τρόπους. Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις έναν τομέα της ζωής σου που τώρα φαίνεται πολύ σημαντικό να επανεξετάσεις.

Ιχθείς

Ο Άρης μόλις έφυγε από το δικό σου ζώδιο και μετακόμισε στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Αυτή η διέλευση διεγείρει την επιθυμία σου να βελτιώσεις τη ζωή σου τις επόμενες έξι εβδομάδες. Η επιθυμία επίσης να φέρνεις αφθονία ή άνεση στη ζωή σου μεγαλώνει. Σήμερα μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένη από μια σύνδεση ή ένα έργο από το παρελθόν που τώρα φαίνεται πιο διαχειρίσιμο ή ελκυστικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις