Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιερέας έγινε πορνοστάρ: Στροφή στην καριέρα για 83χρονο
ΚΟΣΜΟΣ

Ιερέας έγινε πορνοστάρ: Στροφή στην καριέρα για 83χρονο

Ιερέας έγινε πορνοστάρ: Νωρίτερα στη ζωή του, υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα για σχεδόν 30 χρόνια.

Ένας 83χρονος πάστορας άφησε το κήρυγμα στην εκκλησία για να γίνει σταρ πορνογραφικών ταινιών και τώρα λέει ότι το σεξ μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στον Θεό. Η αλλαγή καριέρας έγινε πριν πέντε χρόνια και ο πρώην ιερέας από τη Βόρεια Καρολίνα πιστεύει ότι το σεξ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως χαρούμενο κομμάτι της πνευματικής ζωής. Ο συνταξιούχος πάστορας Νορμ Σελφ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπηρετώντας τη χριστιανική του πίστη στην εκκλησία, αλλά στα 80 του αποφάσισε ότι ήταν καιρός να τα παρατήσει.

Νωρίτερα στη ζωή του, υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα για σχεδόν 30 χρόνια, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Χρειάστηκε άλλα 20 χρόνια για να κάνει come out δημοσίως και να εκφράσει τη σεξουαλικότητά του μέσα από ταινίες για ενήλικες. Έκανε το ντεμπούτο του στη βιομηχανία πορνογραφικών ταινιών το 2017, σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του 2019 στο Channel 5. «Είναι σαν να κάνεις πάρτι, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω σε αυτόν τον τρόπο να κάνω πορνό», είπε.

“Δεν μου αρέσει ο όρος πορνό”

Και από τη σκοπιά του, το σεξ πρέπει να είναι απελευθερωτικό. «Θα κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να το κρύβουμε στο σκοτάδι;» πρόσθεσε. Μέχρι στιγμής, κάνει την συγκεκριμένη δουλειά χωρίς αμοιβή. Σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε πει στη Huffington Post ότι η εμπειρία ήταν «απολαυστική». «Διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται», είπε στο ρεπορτάζ.

Ο Νορμ Σελφ λέει ότι σκοπεύει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους «αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες» από το λεξιλόγιό της και οι αρνητικές απόψεις να αντικατασταθούν με ένα μήνυμα που λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν «ερωτική χαρά». «Εμείς που το ζήσαμε αυτό έχουμε χρέος να μοιραστούμε τα καλά νέα με όλους όσοι θα τα ακούσουν!», σημείωσε.  Βέβαια παραδέχεται πως υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί και αυτό είναι η λέξη «πορνό». «Όσο, όμως, μου επιτρέπει να ζω εκτός ενός καταπιεστικού περιβάλλοντος όπου ό,τι είναι έξω από τους συμβατικούς κανόνες, χαρακτηρίζεται “πορνό”, δεν μπορώ παρά να αποδέχομαι τον τίτλο του πορνοστάρ», λέει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις