Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κακλαμάνης – Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Νέα δήλωση μετά τον… “κρότο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης – Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Νέα δήλωση μετά τον… “κρότο”

Κακλαμάνης - Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Εκάς οι βέβηλοι»

Επανέρχεται ο Απόστολος Κακλαμάνης μετά τον θόρυβο που δημιούργησαν οι καταγγελίες του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στα 85 του έτη, μιλώντας στο Συνέδριο πέταξε καρφιά σε όσα στελέχη προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ όταν χάθηκε η εξουσία, κάνοντας λόγο για «ποντίκια που φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί». «Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του», είπε χαρακτηριστικά.

Κακλαμάνης: Ο,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε

Ο κ. Κακλαμάνης σε δήλωση τόνισε: «Η καταγγελία μου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο 21 Μαΐου, που αποτελεί και προειδοποίηση για όσους, περιφερόμενοι εδώ κι εκεί, σκέφτονται ίσως να χτυπήσουν ξανά την πόρτα του ΠΑΣΟΚ, ενόχλησε τη λασπώδη ανωνυμογραφία του διαδικτύου και κάποιους, επωνύμως, που δεν βρήκαν τη φρασεολογία μου politically correct!».

Σημείωσε δε πως «ούτε με αυτή τη φρασεολογία ίδρωσε το αυτί αυτών στους οποίους αναφέρομαι. Σιωπούν σαν ”στου κουφού την πόρτα”, καθώς κάθονται πανευτυχείς στις πρώτες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από καταξιωμένους, πραγματικά αριστερούς, που τους τιμώ, αλλά δεν ξέρω ως πότε θα τους ανέχονται», για να καταλήξει ξεκαθαρίζοντας πως η πόρτα του ΠΑΣΟΚ «είναι ορθάνοιχτη για όσα, απλά μέλη και ψηφοφόρους εξαπατήθηκαν και ακολούθησαν οποιονδήποτε/οποιαδήποτε πολιτικό τυχοδιώκτη», αλλά «για αυτούς που, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, πρόδωσαν και τους ίδιους είναι κλειστή και γράφει απ’ έξω: Εκάς οι βέβηλοι!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις