Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πασχαλάκης ΠΑΟΚ αποχώρηση: Το ξεχωριστό αντίο της ομάδας στον τερματοφύλακα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πασχαλάκης ΠΑΟΚ αποχώρηση: Το ξεχωριστό αντίο της ομάδας στον τερματοφύλακα

Πασχαλάκης ΠΑΟΚ αποχώρηση: Εκτός ομάδας ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε το δικό της “αντίο” στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αφήνει το “δικέφαλο του Βορρά” μετά από πέντε χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε επικοινωνία -τη Δευτέρα (23.05.2022)- με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, γεγονός που έφερε και το οριστικό… τέλος του Έλληνα πορτιέρε από το “δικέφαλο του Βορρά”.

Μια ημέρα μετά, ήρθε το επίσημο… διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον 33χρονο τερματοφύλακα, χρησιμοποιώντας μια ζωγραφιά φίλων της ομάδας. «TheGoldkeeper ή Superman δεν έχει σημασία. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έγραψε τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ και θα είναι πάντα ξεχωριστό κομμάτι του συλλόγου», αναφέρει η ΠΑΕ σε ανάρτησή της στα social media, παρουσιάζοντας και ορισμένες από τις δημιουργίες που ετοίμασαν φίλοι της ομάδας για εκείνον, μέσα από το διαγωνισμό Street Art.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Η ανακοίνωση του Σαββίδη

Μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αποχωρεί και ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ευχαρίστησε θερμά τους δύο ποδοσφαιριστές για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, τους υπογράμμισε πως «για όλα όσα έχετε προσφέρει και για την ανεξίτηλη Ιστορία που γράψατε στον ΠΑΟΚ, οι πόρτες της ομάδας θα είναι για εσάς πάντα ανοιχτές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις