Σασμός 23/5: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός 23/5: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Σασμός 23/5: Νέα εβδομάδα με νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA

23.05.2022 | 14:35

Νέα εβδομάδα με νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA Σασμός. Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας, θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη. Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα.

Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Κι ενώ ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 24/5:

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει. Για μία ακόμα φορά ο Μανόλης βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα και η πίεση της Κλαίρης θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Αντώνης από την άλλη εξομολογείται στον Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μια άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί;

 

 

Ετικέτες
Exit mobile version