Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φεστιβάλ Καννών 2022 – Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Εντυπωσιακή, με φούξια τουαλέτα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Καννών 2022 – Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Εντυπωσιακή, με φούξια τουαλέτα

Φεστιβάλ Καννών 2022 - Αντριάνα Σκλεναρίκοβα:Η 50χρονη Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες για να παρευρεθεί στο 75ο Φεστιβάλ

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών και εντυπωσίασε τα πλήθη. Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ έκανε μετά από καιρό μια σπάνια εμφάνιση στο red carpet. Η 50χρονη Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες για να παρευρεθεί στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών και έκανε δύο εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Η μία ήταν για την ταινία «Top Gun: Maverick» και η άλλη για την ταινία «Armageddon Time». Στην πρώτη της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα φόρεσε μια φούξια τουαλέτα της εταιρίας Υanina Couture. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά με αλογοουρά και το μακιγιάζ της έντονο στα μάτια.

Στην δεύτερη εμφάνιση, το γνωστό πρώην μοντέλο δημοσίευσε το look της στο προφίλ της στο Instagram. Η 50χρονη φόρεσε μια λευκή φούστα, μαύρα δερμάτινα γάντια και ένα εντυπωσιακό μαύρο τοπ με φτερά.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν το 2014 στο Μαρακές του Μαρόκο και γέννησε την κόρη της, τον Αύγουστο του 2018.

Η πρώην σύζυγος του άσσου του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ από τον οποίο χώρισε το 2012 ύστερα από 14 χρόνια γάμου έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 46 της χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις