Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβισ Μπάρκερ γάμος: Η Κένταλ Τζένερ τράβηξε τα βλέμματα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβισ Μπάρκερ γάμος: Η Κένταλ Τζένερ τράβηξε τα βλέμματα

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβισ Μπάρκερ γάμος: Σκ@@@ αυτά τα σκαλιά είναι τρελά»

Πώς ανεβαίνεις σκάλες όταν φοράς ένα θεόστενο φόρεμα; Με τεράστια δυσκολία όπως φαίνεται από την Κένταλ Τζένερ. Ο γάμος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά ταμπλόιντς τόσο για το στυλ της νύφης όσο και γι’ αυτό των αδερφών της. Αλλά, όπως συμβαίνει συχνά, οι τολμηρές και υπερβολικές εμφανίσεις, έχουν και τις δυσκολίες τους, όπως κατέγραψε η Κάιλι Τζένερ στο Instagram Story της. Συγκεκριμένα, η 24χρονη δισεκατομμυριούχος και μικρότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν μοιράστηκε ένα βίντεο με την μεγαλύτερη αδερφή της, την 26χρονη Κένταλ να προσπαθεί να ανέβει μια απότομη σκάλα, φορώντας ένα θεόστενο φλοράλ φόρεμα Dolce & Gabbana.

Η δυσκολία του εγχειρήματος αυτού είναι ορατή, με το γνωστό μοντέλο να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, πέρα από τα γέλια, ακούγεται η Κάιλι να λέει: «Σκ@@@ αυτά τα σκαλιά είναι τρελά». Σε ένα άλλο βίντεο που ανάρτησε η Κάιλι Τζένερ στο λογαριασμό της στο TikTok, φαίνονται οι δύο αδερφές να χορεύουν στη γαμήλια δεξίωση που δόθηκε μετά τον γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ. Στο σύντομο μήνυμα στη λεζάντα της ανάρτησής της, αναφέρεται στην αδερφή της ως «το κορίτσι με το αγγούρι», κάνοντας πλάκα φυσικά, για το περιστατικό όπου το 26χρονο μοντέλο δεν μπορούσε να κόψει ένα αγγούρι με αποτέλεσμα να γίνει viral στα social media.

@kardashianicon These stairs are crazyyy #kendalljenner #kyliejenner #stairs #struggle #wedding #italy #foryoupage ♬ original sound – kardashianicon

@kyliejennerme and cucumber girl

♬ Tear in My Heart – twenty one pilots

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις