Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 23/5: Τελευταίο Mystery Box γεμάτο… συγκίνηση και αναμνήσεις
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 23/5: Τελευταίο Mystery Box γεμάτο… συγκίνηση και αναμνήσεις

MasterChef 6 trailer 23/5: Ποιος θα αποχωρήσει και ποιοι θα βρεθούν στην τελική πεντάδα;

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 6 θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου το οποίο όπως βλέπουμε και στο trailer είναι αρκετά ιδιαίτερο. Αρχικά, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως μετά το επεισόδιο της Παρασκευής (20/5) η ομάδα που κέρδισε ήταν η ομάδα της Καλλιόπη με τον Πάνο, την Καλλιόπη και τον Γιάννο να αγωνίζονται με έναν τελικά να κερδίζει απευθείας το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Αυτή ήταν η Καλλιόπη, η οποία σήμερα θα ξεκουραστεί βλέποντας τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της να αγωνίζονται για να βρίσκονται στην τελική πεντάδα. Πριν όμως ξεκινήσει το σημερινό mystery box, που θα είναι και το τελευταίο για τον φετινό μαγειρικό διαγωνισμό, οι έξι παίκτες και παίκτριες που έχουν απομείνει στο σπίτι του MasterChef θα έχουν μία ευχάριστη έκπληξη. Αρχικά, θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από κάποια αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ στη συνέχεια ένα αγαπημένο πρόσωπο κάθε παίκτη και παίκτριας θα «εισβάλλει» στο πλατό. Φυσικά, αυτή η ανατροπή θα «σκορπίσει» συγκίνηση, δάκρυα και χαρά στους παίκτες και τις παίκτριες.

Στη συνέχεθα οι έξι φιναλίστ θα αγωνιστούν στο τελευταίο mystery box και το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας. Στο trailer βλέπουμε τους κριτές να είναι ευχαριστημένοι από όλες τις προσπάθειες των υποψηφίων, αλλά στο τέλος του επεισοδίου ένας ή μία θα πρέπει να αποχωρήσει και μόνο πέντε παίκτες και παίκτριες θα συνεχίσουν να διεκδικούν το έπαθλο και τον τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις