Άσλεϊ Γκράχαμ δίδυμα: Το μοντέλο αποκαλύπτει πως παραλίγο να πεθάνει στη γέννα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άσλεϊ Γκράχαμ δίδυμα: Το μοντέλο αποκαλύπτει πως παραλίγο να πεθάνει στη γέννα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άσλεϊ Γκράχαμ δίδυμα: Ένα πολύ προσωπικό κείμενο του μοντέλου για τις μεγάλες δυσκολίες της τελευταίας της γέννας.

22.05.2022 | 18:57

Η αφοπλιστική ειλικρίνεια της Άσλεϊ Γκράχαμ δεν εξαντλείται σε θέματα που αφορούν την αποδοχή τής διαφορετικότητας. Το μοντέλο αποκάλυψε πως παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια της γέννησης των δίδυμων παιδιών της τον Ιανουάριο. Η 34χρονη έφερε στον κόσμο τα παιδιά της στο σπίτι, όπως έγραψε σε άρθρο της στο Glamour. Τα αγόρια της, Μαλαχάι και Ρόμαν, γεννήθηκαν στην μπανιέρα του σπιτιού της, πριν εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της. Ήταν με «ομάδα ταλαντούχων, έξυπνων και εκπαιδευμένων ειδικών» και τον σύζυγό της, Τζάστιν Έρβιν, αλλά, όπως εξομολογείται, το μόνο που έβλεπε ήταν «σκοτάδι και κάτι που έμοιαζε με αστέρια».

Όταν συνήλθε, «είδα αίματα παντού», είπε και ενημερώθηκε πως «είχα χάσει λίτρα». «Δεν ήθελαν να μου που ότι μία από τις μαίες χρειάστηκε να με γυρίσει ανάποδα, να πιέσει το ένα δάχτυλό της στο κολπικό οστό μου για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία» έγραψε.  Τα παιδιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά η κριτής του America’s Next Top Model χρειάστηκε να μείνει κλινήρης για τέσσερις μέρες και δεν μπορούσε να περπατήσει για μία εβδομάδα. Πέρασε σχεδόν δύο μήνες στο σπίτι μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τόσο πολύ»

Σε αναρτήσεις στα social media, το μοντέλο είχε αφήσει κάποιους υπαινιγμούς για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά δεν είναι μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα. «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να αναρρώσω και να δεθώ με τον σύζυγό μου και τα τρία αγόρια μας, αλλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να σας πω περισσότερα» ανέφερε σε μία ανάρτηση, ενώ σε άλλη έγραψε: «Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τόσο πολύ».

Η Γκράχαμ έχει άλλο ένα παιδί, τον 2χρονο Άιζακ, ενώ μετά τη γέννησή του είχε και μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη.  «Δεν το είχα μοιραστεί μέχρι τώρα, αλλά έμεινα έγκυος τον Ιανουάριο του 2021, στα γενέθλια του συζύγου μου. Ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και άρχισε να φαίνεται από νωρίς και ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι. Αλλά, στα τέλη Φεβρουαρίου απέβαλα» αποκάλυψε..

Έκανε λόγο για μία «τρομερή» απώλεια και συμπλήρωσε πως «την ένιωσα ως μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της ζωής μου».  Στο τέλος του κειμένου της στο Glamour, η Άσλεϊ Γκράχαμ, χαρακτήρισε τον εαυτό της «μαχήτρια» και παραδέχθηκε πως «πασχίζει με το σώμα της μετά τη γέννα», αλλά επιμένει στο μότο της: «Είμαι τολμηρή, είμαι πανέξυπνη, είμαι όμορφη».

Με πληροφορίες από Page Six
Ετικέτες
Exit mobile version