Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φεστιβάλ Καννών 2022 – Τζούλια Ρόμπερτς: Το ανδρόγυνο look σε άλλο επίπεδο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Καννών 2022 – Τζούλια Ρόμπερτς: Το ανδρόγυνο look σε άλλο επίπεδο

Φεστιβάλ Καννών 2022 - Τζούλια Ρόμπερτς: Ο μοναδικός συνδυασμός jumpsuit και σμόκιν

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η Τζούλια Ρόμπερτς επέστρεψε στο φεστιβάλ των Καννών με μια grande εμφάνιση σε total black με μόνη λάμψη τα πολυτελή κοσμήματά της και το λαμπερό χαμόγελό της. H σταρ η οποία λατρεύει τα κοστούμια, αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το look της συνδυάζοντας το jumpsuit με το σμόκιν. Η σταρ παρακολούθησε δύο εκδηλώσεις σε μια νύχτα στο Φεστιβάλ Καννών 2022, η πρώτη στην πρεμιέρα της ταινίας Armageddon Time, όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί και τα φλας πήραν φωτιά. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν καλεσμένη της προέδρου της Chopard, Caroline Scheufele, και φρόντισε να κάνει μια άψογη εμφάνιση, ιδανική για το concept που έπρεπε να εξυπηρετήσει.

Η 54χρονη επέλεξε total black look με ολόσωμη φόρμα σε ανδρόγυνο στιλ από τον οίκο Louis Vuitton. Το jumpsuit ήταν μια παραλλαγή του ανδρικού σμόκιν, σε θηλυκή έκδοση και είχε ουρά στο πίσω μέρος. Το υπέροχο look της αποτέλεσε την ιδανική βάση για να τονίσει το πανάκριβο κόσμημα που φόρεσε στον λαιμό, από την Chopard.

Οι φωτογράφοι υποκλίθηκαν για ακόμα μια φορά στην απόλυτη θεά και εκείνη απόλαυσε κάθε στιγμή…

Λίγες ώρες αργότερα, η Ρόμπερτς έκανε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε αυστηρό σινιόν με μαύρο μεταξωτό ταγιέρ.

Στο πέτο του σακακιού φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία Chopard, ενώ συνδύασε το look με ένα εντυπωσιακό clutch.Και στις δύο περιπτώσεις, η Ρόμπερτς επέλεξε total black και δεν έκανε λάθος…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις