Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κορινθίου – κιλά: Αδυνατισμένη και σέξι, δείχνει τους κοιλιακούς της
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου – κιλά: Αδυνατισμένη και σέξι, δείχνει τους κοιλιακούς της

Μαρία Κορινθίου - κιλά: Η αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες όπως φαίνεται απέδωσε.

Δεν έχει διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές στο σώμα της μιας και είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες της ελληνικής showbiz. Η Μαρία Κορινθίου τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά, ενώ όπως έχει δηλώσει το πήρε απόφαση όταν ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης της είπε ότι έχει παχύνει. «Ο Γιάννης μου το είχε πει. Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης», είχε δηλώσει πρόσφατα.

Με πειθαρχία, κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο που είχε αρχικά στοχεύσει

«Ποτέ μου δεν έκανα διατροφή και ποτέ δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά. Με αποτέλεσμα όμως, λόγω Covid να πάρω κάποια κιλά. Οπότε επειδή κατάλαβα ότι κάτι έχω πάρει, ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από πολλά χρόνια και είδα ότι όντως είχα πάρει. Έτσι αποφάσισα να κάνω διατροφή». «Ήταν μια διατροφή που θεωρείται “αυστηρή”. Ήταν πρωτεϊνούχα διατροφή για να τα χάσω και να τελειώνω. Ήταν σαλάτα – κρέας».

Και τώρα, μας δείχνει τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της μέσα από το Instagram account της. Η σέξι μελαχρινή ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες με εσώρουχα. Μάλιστα στη μία μπορούμε να διακρίνουμε και τους πολύ εντυπωσιακούς κοιλιακούς της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις