Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώταρου – Σχίζας: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του παιδιού του μετά την αποκάλυψη της σχέσης
LIFESTYLE

Παναγιώταρου – Σχίζας: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του παιδιού του μετά την αποκάλυψη της σχέσης

Παναγιώταρου - Σχίζας: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αποκάλυψε ότι η φίλη της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι πράγματι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας εντάχθηκε στην ομάδα των Διάσημων και ακόμα και μετά τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, ανήκει ακόμα στην Κόκκινη Ομάδα. Εδώ και πολλούς μήνες πλανάται η φήμη ότι είναι ζευγάρι με την εκρηκτική πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο. Στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Η μητέρα της κόρης του και πρώην σύντροφός του είναι η πανέμορφη και καλλίγραμμη Άννα Μαρία Κατσαρού που είναι επαγγελματίας γυμνάστρια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αποκάλυψε ότι η φίλη της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι πράγματι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα! Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο Instagram stories, στα οποία ζητά τη στήριξη του κόσμου να κρατήσουν τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας στο Survivor. Παράλληλα ανέβασε στον λογαριασμό της δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες, όπου στη μια φαίνεται το ζευγάρι αγκαλιά και στην άλλη το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ως τατουάζ στα πλευρά του.

Η ανάρτηση της μητέρας του παιδιού του Σχίζα

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση ότι ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η μητέρα της κόρης του, η πανέμορφη Άννα Μαρία Κατσαρού, αντέδρασε μέσω του προσωπικού της στα social media.  “Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κούκλα πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού.

Η απάντησή της

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Yes I do catwalk, το απόγευμα της Πέμπτης και την ρώτησαν σχετικά, εκείνη απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου». Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα: «Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη αν την πιάσω! Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα! Την ξέρετε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Το ζω μόνη μου αυτόν τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο».

Η Άννα Μαρία Κατσαρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις