Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Σταρόβας – κόρη: Το σχόλιο που δέχθηκε στα social media
LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας – κόρη: Το σχόλιο που δέχθηκε στα social media

Δημήτρης Σταρόβας - κόρη: Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλώντας τον «φαινόμενο»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το πολυσυζητημένο «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή, αλλά και τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τότε που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo.

Μιλώντας στο περιοδικό OK!, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε αρχικά για το «Super Mammy»: «Ο Σεφερλής είναι μάνα μου ενώ τον περνάω 5 χρόνια. Είναι ένα φαινόμενο. Παίζει 15 ώρες γύρισμα και το τελευταίο 20λεπτο παίζει λες και ξεκινήσαμε μόλις Είναι ένας άνθρωπος πολύ λαρτζ στις συναλλαγές του, δεν παίρνω το μέρος του, αν δεν το πίστευα δεν θα το έλεγα. Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Μάρκο αισθητικά, κάποια πράγματα θα τα έκανα διαφορετικά. Είναι όμως άλλο πράγμα αυτό και άλλο να κατηγορείται και να αδικείται. Δεν το κάνουν σε άλλες περιπτώσεις. Για μένα είναι πιο επικίνδυνος αυτός ο τύπος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ή για το Βachelor ας πούμε».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα από τα πιο άσχημα μηνύματα που έχει δεχτεί ποτέ από χρήστες των social media. Ο ίδιος ανέφερε στη συνέντευξη ότι «σοκαρίστηκε» όταν δέχτηκε αρνητικά σχόλια με την έναρξη του #Metoo. «Απάντησα στα social media μόνο όταν έγραψαν “Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου”. Δεν λέγονται αυτά πράγματα», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις