Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ριάνα – παιδί: Γέννησε στο Λος Άντζελες η διάσημη τραγουδίστρια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα – παιδί: Γέννησε στο Λος Άντζελες η διάσημη τραγουδίστρια

Ριάνα - παιδί: Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ριάνα με με τον σύντροφό της ASAP Rocky

Μητέρα έγινε η Ριάνα, η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky, ένα αγοράκι, στις 13 Μαΐου στο Λος Άντζελες. Την είδηση επιβεβαίωσε η ιστοσελίδα TMZ, σημειώνοντας πως ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα του μωρού. Σημειώνεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ριάνα, ήταν στις 9 Μαΐου σε εστιατόριο Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της, ASAP Rocky. Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης τον Ιανουάριο με μια ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Οι παπαράτσι έκτοτε τους πολιορκούσαν για μια φωτογραφία στους χιονισμένους δρόμους του Χάρλεμ, τη γειτονιά της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ρόκι. Η Ριάνα έχει μιλήσει για τις ελπίδες και τις προσδοκίες της για τη μητρότητα σε διάφορες συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Είναι όλο αυτό ένα συναρπαστικό ταξίδι μέχρι τώρα. Απλώς το παίρνω όπως είναι κάθε εβδομάδα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και απλά το απολαμβάνω», είχε πει στο Entertainment Tonight τον Φεβρουάριο.

Αναφορικά με τα τολμηρά ρούχα εγκυμοσύνης της, σε συνέντευξή της στη Vogue, έχει δηλώσει:

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα διάδρομο μητρότητας. Λυπάμαι, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνομαι όπως θέλω. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει». Μιλώντας για τον πατέρα του παιδιού της, ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ζευγάρι, η Ριάνα είπε: «Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο».

Για το μωρό είπε ότι δεν σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια, αλλά ούτε το απέφευγαν: «Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας». Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.«Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις