Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαδημούλης – Τσίπρας: Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης – Τσίπρας: Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης - Τσίπρας: «Μην ακούς αυτούς που λένε διώξε τα βαρίδια»

Στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ΝΕΤ 24(RISE TV), στον Βασίλη Ταλαμάγκα και τον Κώστα Αργυρό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κριθούμε όχι στις εσωκομματικές κάλπες αλλά στις εθνικές κάλπες και μέχρι τότε χρειαζόμαστε δουλειά, ενότητα, πρόγραμμα και γερό ενωμένο κόμμα. Γιατί ο στόχος του Τσίπρα δεν ανήκει στον Τσακαλώτο, αλλά στον Μητσοτάκη».

«Αυτό που δε χρειαζόμαστε, τονίζει ο κ. Παπαδημούλης είναι λογικές του τύπου ‘’ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα’’. Έδωσα κι εγώ μια μικρή συμβολή σε αυτή τη κατεύθυνση σαράντα χρόνια στη Κεντρική Επιτροπή ενός αριστερού κόμματος, είναι αρκετά. Μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ τις ίδιες αξίες χωρίς να κατέχω κομματικά αξιώματα. Πρωτοεκλέχθηκα στη Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εσωτερικού σε ηλικία είκοσι επτά ετών, πριν ακριβώς σαράντα χρόνια. Νομίζω ότι αυτό δείχνει τι θέλω, ως ένας από τους ιδρυτές του συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, και με την άνεση αυτή, ότι δεν είμαι κολλημένος στην καρέκλα ούτε του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ούτε του Ευρωβουλευτή ούτε του κομματικού στελέχους».

«Λέω στον αγαπημένο μου Αλέξη Τσίπρα, που τον έχω στηρίξει και τον στηρίζω διαχρονικά, όσο λίγοι μέσα στο κόμμα – στην πράξη κι όχι στα λόγια – ότι για να πετύχουμε τη νίκη στις εκλογές, χρειαζόμαστε το ‘’όλες και όλοι μαζί’’. Μην ακούει διάφορους που του λένε ότι για να καλπάσει στην εξουσία πρέπει να διώξει κάποιους που είναι ‘’βαρίδια’’. Αυτά δεν είναι συνταγές επιτυχίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις