Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Εμμανουήλ: Ο Κωνσταντίνος «διάβασε» το χέρι της Βρισηίδας
LIFESTYLE

Survivor Εμμανουήλ: Ο Κωνσταντίνος «διάβασε» το χέρι της Βρισηίδας

Survivor 2022: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «διάβασε» το χέρι της Βρισηίδας -Τι είδε για τα προσωπικά της

Μπορεί στο Survivor 2022 οι εντάσεις και οι τσακωμοί να είναι συχνό φαινόμενο, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές ηρεμίας. Μία τέτοια στιγμή είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να προβλέπει το μέλλον της Βρισηίδας Ανδριώτου, διαβάζοντας το χέρι της. Επικεντρώθηκε λοιπόν στα προσωπικά της και εκείνη τον άκουγε με προσήλωση. Μάλιστα στη συζήτηση ήταν παρών και ο Σπύρος Μαρτίκας που προσπάθησε να κρυφακούσει όσα έλεγαν.

«Βλέπω ότι είχες μια αρκετά μεγάλη σχέση στη ζωή σου η οποία είναι καιρός που έχει τελειώσει, όχι χρόνια. Είχες έναν μεγάλο έρωτα που έχει μείνει στο μυαλό σου. Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα αλλά εσύ τον σκέφτεσαι, και εκείνος σε σκέφτεται. Αυτή η σχέση δε θα είναι η μελλοντική σου μόνιμη σχέση όμως. Βλέπω έναν πολύ μεγάλο έρωτα, βλέπω πάθος, βλέπω γάμο με έναν άνθρωπο που θα συνδεθεί με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Βλέπω πεντακάθαρα δυο παιδιά σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Βλέπω ότι σε πέντε μήνες με έναν χρόνο θα κάνεις μια σχέση αλλά δεν είναι η σχέση που θα κρατήσει, δεν είναι με αυτόν που θα παντρευτείς» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ στην Βρισηίδα Ανδιώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε αυτά που άκουσε, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν μου λέει μπαρούφες. Δεν πιστεύω πολύ σε αυτά να πω την αλήθεια αλλά δεν θα το πω ποτέ στον Σπύρο. Ας καθόταν εκεί να άκουγε. Μου είπε ότι θα παντρευτώ, θα κάνω παιδάκια αλλά μέχρι τότε θα έχω φλερτ…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις