Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες 18/5: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες 18/5: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Άγριες Μέλισσες 18/5: Οι εξελίξεις τρέχουν στο Διαφάνι με τους ήρωες της σειράς Άγριες Μέλισσες να είναι αναστατωμένοι.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο Διαφάνι με τους ήρωες της σειράς Άγριες Μέλισσες να είναι αναστατωμένοι. Όλοι είναι ταραγμένοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος όμως δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο.

Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν. Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθειά τους.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Ακύλας έξαλλος αναγκάζεται να υποχωρήσει με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με το Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα. Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις