Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / UFO Πεντάγωνο: Το Κογκρέσο συζήτησε μετά από 50 χρόνια για τους εξωγήινους – Και τρόμαξε πιο πολύ
ΚΟΣΜΟΣ

UFO Πεντάγωνο: Το Κογκρέσο συζήτησε μετά από 50 χρόνια για τους εξωγήινους – Και τρόμαξε πιο πολύ

UFO Πεντάγωνο: «Η θέαση ΑΤΙΑ είναι συχνή και συνεχής στις διάφορες δράσεις του στρατού, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000»

Η θέαση UFO συμβαίνει πολύ συχνά στον στρατό των ΗΠΑ, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού. Σε μία σπάνια μετάδοση «έκτακτης είδησης», ο έγκυρος βρετανικός Independent μεταδίδει τις αναφορές του αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Scott Bray, στην επιτροπή πληροφοριών και αντιτρομοκρατίας του Κογκρέσου των ΗΠΑ, την Τρίτη το πρωί (τοπική ώρα). «Η θέαση ΑΤΙΑ είναι συχνή και συνεχής στις διάφορες δράσεις του στρατού, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000», ήταν τα λόγια του αξιωματούχου.

https://twitter.com/Baptiste_Fri/status/1526569091082989570

«Είναι ξεκάθαρο ότι πολλές από αυτές τις θεάσεις αφορούν σε φυσικά αντικείμενα, με βάση τα δεδομένα που έχουμε». Ως «φυσικά αντικείμενα» ο Scott Bray εννοεί ότι δεν πρόκειται για αέρια φαινόμενα. Πρόκειται για την πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια (η προηγούμενη ήταν το 1969) που γίνεται συζήτηση για ΑΤΙΑ στο Κογκρέσο. Η συζήτηση έρχεται σε συνέχεια της επίσημης αναφοράς του 2021, που κατέληγε ότι τουλάχιστον 140 θεάσεις ΑΤΙΑ από το 2004 ήταν «ανεξήγητες».

Σημειώνεται ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο για τα ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) χρησιμοποιεί τον όρο «Αγνώστου Ταυτότητος Εναέρια Φαινόμενα».

Ο βουλευτής André Carson στην εισαγωγική του τοποθέτηση ανέφερε:

Τα Αγνώστου Ταυτότητος Εναέρια Φαινόμενα μπορεί να αποτελούν ενδεχόμενη απειλή για την εθνική ασφάλεια. Και πρέπει να αντιμετωπιστούν με αυτόν τον τρόπο. Για πολύ καιρό, το “στίγμα” των αναφορών για αυτά είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καλή ανάλυσή τους. Οι πιλότοι απέφευγαν να αναφέρουν τα φαινόμενα, αφού πολλές φορές, όταν το έκαναν, αντιμετωπίζονταν με χλευασμό. Σήμερα, όμως, γνωρίζουμε καλύτερα. Τα φαινόμενα αυτά είναι ανεξήγητα, αυτό είναι αλήθεια… Όπως είναι πραγματικά. Πρέπει να τα ερευνήσουμε. Και αν αποτελούν απειλή, να προσαρμοστούμε σε αυτή την απειλή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις