Τζιλ Μπάιντεν – Μητσοτάκης: Η αναφορά στις κόρες του πρωθυπουργού και τα θερμά λόγια για τη Μαρέβα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιλ Μπάιντεν – Μητσοτάκης: Η αναφορά στις κόρες του πρωθυπουργού και τα θερμά λόγια για τη Μαρέβα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζιλ Μπάιντεν - Μητσοτάκης:Με ιδιαιτέρως θερμά λόγια υποδέχθηκε η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, το πρωθυπουργικό ζεύγος στην δεξίωση.

17.05.2022 | 08:33

Με ιδιαιτέρως θερμά λόγια υποδέχθηκε η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, το πρωθυπουργικό ζεύγος στην δεξίωση. “Επιτέλους καλωσήρθατε στον εορτασμό των 200 ετών που έχουν γίνει 201 και στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο κυβερνήσεων μας” είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στην επίσκεψη που είχε αναβληθεί πέρσι λόγω της πανδημίας. Ο πρώτη κυρία των ΗΠΑ στάθηκε στην οικογένεια του πρωθυπουργού και αναφέρθηκε στις δύο του κόρες που ήταν παρούσες στην δεξίωση. “Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, τις κόρες του Σοφία, τη Δάφνη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις”. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο κάλεσε τις δύο κόρες του πρωθυπουργού να σηκωθούν για να τις δουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου αναφέρθηκε στις επισκέψεις που έχει πραγματοποιήσεις στην χώρα μας από τις οποίες έμεινε εντυπωσιασμένη. “Έχω επισκεφθεί την Ελλάδα πολλές φορές και αισθάνθηκα δέος κάτω από την ιστορία των Αθηνών και την ομορφιά των νησιών. Είναι χαρά μου που επιστρέφω αυτή τη φιλοξενία. Η ελληνική κοινότητα σημαίνει πολλά για τον Τζο Μπάιντεν”.

Μάλιστα, η Τζιλ Μπάιντεν μίλησε με θερμά λόγια για την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με την οποία θα συζητήσουν τρόπους προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η επαφή.

Exit mobile version