Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 14χρονος Μάκης – Πατήσια: Έφτιαξε θηλιά από ζώνη, τι δείχνει η νεκροψία
ΕΛΛΑΔΑ

14χρονος Μάκης – Πατήσια: Έφτιαξε θηλιά από ζώνη, τι δείχνει η νεκροψία

14χρονος Μάκης - Πατήσια: Ολοκληρώθηκε η η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 14χρονου μαθητή από τα Πατήσια, από την έμπειρη ιατροδικαστή κυρία Σουλτάνα Μαριάνου.

Ολοκληρώθηκε η η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 14χρονου μαθητή από τα Πατήσια, από την έμπειρη ιατροδικαστή κυρία Σουλτάνα Μαριάνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατός του προήλθε διά του απαγχονισμού -κάτι το οποίο έγινε γνωστό το Σάββατο τα ξημερώματα, όταν τον εντόπισε η ίδια του η μητέρα στο δωμάτιό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση. Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ο 14χρονος πήρε μια ζώνη, δημιούργησε μια θηλιά, την πέρασε στον λαιμό του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του. Αύριο Τετάρτη 18/5 θα τελεστεί η κηδεία του ανήλικου μαθητή που έχασε τη ζωή του. Τους λόγους που έστρεψαν τον 14χρονο στην αυτοκτονία ψάχνουν οι αρχές που ασχολούνται με τις έρευνες της υπόθεσης του τραγικού συμβάντος στα Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία από τους συμμαθητές του για το εάν είχε πέσει θύμα bullying τις τελευταίες ημέρες, βάσει των όσων υποστήριξαν παιδιά από το σχολείο του, χθες το πρωί στους δημοσιογράφους.

Ποια είναι η πρώτη εικόνα

Παράλληλα, σημαντικές θεωρούνται και οι καταθέσεις των συγγενικών του προσώπων σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν είχε αναφέρει ή παραπονεθεί για κάτι παραδείγματος χάρη στους γονείς του. Τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ήδη λάβει τον φάκελο της υπόθεσης και ξεκίνησαν τις εξονυχιστικές έρευνες για το αν συμμετείχε στο διαδικτυακό παιχνίδι blackout challenge, ένα φονικό παιχνίδι της πλατφόρμας TikTok.

Η πρώτη εικόνα που είχαν οι αστυνομικοί είναι ότι το παιδί βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την ώρα του θανάτου του. Έτσι, άρχισαν να εξετάζουν την εκδοχή να επιχείρησε κάποια διαδικτυακή πρόκληση.«Κλειδί» ωστόσο θεωρούνται τα αποτελέσματα από το κινητό του παιδιού που έχει μεταφερθεί στα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί το αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις