Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη Instagram: «Θα βουτήξω ή θα μείνω στις πόζες;»
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη Instagram: «Θα βουτήξω ή θα μείνω στις πόζες;»

Ελένη Μενεγάκη Instagram: Η «ωραία Ελένη» μας βάζει σε καλοκαιρινό mood

Η Ελένη Μενεγάκη μας έβαλε σε καλοκαιρινό mood. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην αποκάλυψε που βρίσκεται, φαίνεται ωστόσο ότι αποφάσισε να πάρει μια ανάσα δροσιάς και να απολαύσει τη θάλασσα. Είναι γνωστή η αδυναμία και η τεράστια αγάπη της ξανθιάς παρουσιάστριας για την Άνδρο -αφού πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες στο προφίλ της από το συγκεκριμένο νησί. Αυτή τη φορά όμως, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να μην αποκαλύψει πού βρίσκεται.

Ανέμελη, με τα μαλλιά της ανακατεμένα από τον ήλιο, ξυπόλυτη και με ένα αέρινο, ασπρόμαυρο καφτάνι. Η ίδια, όμως, δεν είναι σίγουρη ότι θα βουτήξει. «Θα βούτηξω ή θα μείνω στις πόζες;» ρωτά χαρακτηριστικά τους 1,3 εκατομμύρια followers της. Μάλιστα, ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, έσπευσε να σχολιάσει χιουμοριστικά, γράφοντάς της «Για πόζες σε βλέπω» -με τη μητέρα του να του απαντά με μερικές κόκκινες καρδούλες. Σίγουρα, πάντως, η φωτογραφία ενθουσίασε τους fans της Ελένης Μενεγάκης, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 40 χιλιάδες like και αμέτρητα comments.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Στην αγκαλιά της μαμάς της

Η παρουσιάστρια του MEGA είπε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και να κάνει μια μίνι απόδραση στην Κάρυστο, χωρίς να είναι γνωστό αν η προηγούμενη εικόνα είναι από το ίδιο μέρος.  Μάλιστα, στην παρέα της βρέθηκε και η μητέρα της, κα Ζέτα. Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν αγκαλιά και η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε στα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα, μοιράστηκε κάποιες αναμνήσεις της από το νησί.

«Αυτοκόλλητες για πάντα!
Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο… Όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά… Η μαμά μου η κυρία Ζέτα, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις