Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ εκλογές Κυριακή 15 Μαΐου: Το μήνυμα στην κόρη του Γαϊτάνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εκλογές Κυριακή 15 Μαΐου: Το μήνυμα στην κόρη του Γαϊτάνη

ΣΥΡΙΖΑ εκλογές Κυριακή 15 Μαΐου: Ο  Τάσος Γαϊτάνης, αποκάλυψε πως στο κινητό της 12χρονης κόρης του έφτασε sms από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές.

Με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, αποκάλυψε πως στο κινητό της 12χρονης κόρης του έφτασε sms έτσι ώστε να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα  στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πεδίο συζήτησης γίνεται το τελευταίο 24ωρο για το γεγονός ότι στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (15/5), για την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και προέδρου του κόμματος, μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε είναι άνω των 15 ετών. Οι αιχμές προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κάνουν λόγο για «παιδομάζωμα», είναι συνεχείς ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, απόρησε όταν είδε το  sms.

ΝΔ για εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα σε μέλη μας

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη η Πειραιώς τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις