Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

25

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάγια Τσόκλη καρκίνος: “Είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία”
LIFESTYLE

Μάγια Τσόκλη καρκίνος: “Είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία”

Μάγια Τσόκλη καρκίνος: Ο καρκίνος του μαστού και η υιοθεσία του γιου της

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Όλα Γκουντ η Μάγια Τσόκλη. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της, στην υιοθεσία του γιου της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε. «Μου άφησε την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν».

Για το πρόβλημα υγείας της είπε στην Ελένη Καρποντίνη: «Το άγχος μου με την πολιτική, έχω την αίσθηση ότι η ταχύτητα που έγινε συνδέεται με αυτό». «Είχα καρκίνο του μαστού, ήμουν πάντα τυπική με τις εξετάσεις, είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία, επειδή είχα κάνει πρόσφατα εξετάσεις. Όταν πήγα πια, συνειδητοποίησα ότι ήταν μία κακοήθεια». Ο γιος της είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνη, ο θησαυρός της, αλλά και η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. «Το να μεγαλώνει κανείς ένα αγόρι έφηβο είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει».

Επέλεξε την υιοθεσία για να γίνει μητρότητα και όπως είπε είναι ένα θέμα το οποίο δεν θέλει να διαφημίζει καθώς αφορά ένα άλλο άτομο. «Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό γιατί θεωρώ ότι αφορά έναν άλλο άνθρωπο και ομολογώ ότι ενοχλούμαι λίγο από κάποιες περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας. Την υιοθεσία πρέπει να την κάνει κάποιος πολύ συνειδητά, γνωρίζοντας ότι περιέχει δυσκολίες μεγαλύτερες από το να κάνεις ένα βιολογικό παιδί που είναι πολύ δύσκολο από μόνο του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις