Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ελευσίνας: Φιλοτέχνηση των γκρι κουτιών κατανεμητών τηλεφωνίας
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ελευσίνας: Φιλοτέχνηση των γκρι κουτιών κατανεμητών τηλεφωνίας

Δήμος Ελευσίνας: Ο Δήμος Ελευσίνας & η 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μετατρέπουν τα ΚΑΦΑΟ σε έργα τέχνης.

Καλλιτεχνική δράση με στόχο τη συμμετοχή των πολιτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας διοργανώνει ο Δήμος Ελευσίνας, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το project αφορά στη φιλοτέχνηση των γκρι κουτιών κατανεμητών τηλεφωνίας που βρίσκονται στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα, με θέματα που αφορούν στην πόλη, την ιστορία, τον πολιτισμό της αλλά και τις θεματικές ενότητες της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Ελευσίνα και η 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης απευθύνουν κάλεσμα σε καλλιτέχνες, προκειμένου να συμμετέχουν στη δράση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και ένα προσωπικό τους σχέδιο/έργο στο [email protected] ενώ για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 55 37 277. Η δράση πρόκειται να ξεκινήσει πιλοτικά και στόχος είναι να ομορφύνει κάθε γειτονιά!

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Με αυτήν τη δράση επιθυμούμε να δώσουμε χώρο στους καλλιτέχνες, τους ανθρώπους του Δήμου μας προκειμένου να αλλάξουμε μαζί κάθε γωνιά της Ελευσίνας & της Μαγούλας, μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία. Επιδιώκουμε, ο δημόσιος χώρος, να γίνει χώρος δημιουργικής έκφρασης και με τέτοιου είδους συμμετοχικές παρεμβάσεις, είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις