Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Μπάστα παιδί: «Θέλει να βγάζουμε όλη την ώρα story»
LIFESTYLE

Σάσα Μπάστα παιδί: «Θέλει να βγάζουμε όλη την ώρα story»

Σάσα Μπάστα παιδί: Η τραγουδίστρια μίλησε στον Μουτσινά για την κόρη της και την φιλία της με την Αγγελική Ηλιάδη.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε για την Αγγελική Ηλιάδη, την κόρη της και τον ρόλο της, ως μητέρα. Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια ήταν η σημερινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι», όπου μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» και τη φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία συμμετείχε επίσης στο ριάλιτι.

«Με την Αγγελική ήρθαμε πολύ κοντά και να ξέρεις πως αν κάνω ξανά παιδί, θα το βαφτίσει η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε ότι αν η Αγγελική Ηλιάδη κάνει παιδί, εκείνη θα είναι η νονά του.

«Η κόρη μου είναι 3,5 και μου ζητάει όλη την ώρα να βγάζουμε φωτογραφίες και story»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της και το ιδιαίτερο «χάρισμα», που η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει. «Η κόρη μου είναι 3,5 και μου ζητάει όλη την ώρα να βγάζουμε φωτογραφίες και story και αν δεν της αρέσει μου λέει ξανά δεν ήταν καλό. Είναι απίστευτο το ότι η κόρη μου μιλάει αγγλικά ενώ κανείς μας δεν μιλάει αγγλικά στο σπίτι, ενώ το τάμπλετ το έχει μόνο ένα τέταρτο το βράδυ και ένα τέταρτο το μεσημέρι. Δεν ξέρω πως το κάνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα και κατέληξε σχολιάζοντας τον ρόλο της, ως μητέρα.

Για τη σχέση με την κόρη της είπε: «Είμαστε κάθε μέρα στον παιδότοπο, μπαίνω κανονικά μαζί της μέσα, εκεί κάνουμε τα πάντα. Είμαι αυστηρή όμως στο σπίτι, το ξέρω ότι δεν μου φαίνεται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις