Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο σε πτήση Λονδίνο – Χανιά: «Μεθυσμένοι μπλέχτηκαν σε καβγά, χτύπησαν και τον πιλότο»
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο σε πτήση Λονδίνο – Χανιά: «Μεθυσμένοι μπλέχτηκαν σε καβγά, χτύπησαν και τον πιλότο»

Ξύλο σε πτήση Λονδίνο - Χανιά: Τον έβγαλαν από το αεροπλάνο... με κατεβασμένο παντελόνι

Ένας Βρετανός επιβάτης συνελήφθη αφού ξεκίνησε έναν μεγάλο καυγά σε πτήση από το Λονδίνο προς τα Χανιά. Μάλιστα, φέρεται να γρονθοκόπησε άλλους επιβάτες αλλά και τον πιλότο, σύμφωνα με μαρτυρίες.   Ο τσακωμός ξεκίνησε λίγο μετά την προσγείωση στην Κρήτη το βράδυ της Τρίτης και πήρε γρήγορα βίαιη τροπή με επιβάτες μάλιστα να τραυματίζονται. Ο επιβάτης που φέρεται να πυροδότησε τον τσακωμό μαζί με έναν φίλο του συμπεριφέρονταν άσχημα καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης και ξέσπασε όταν ενημερώθηκε ότι η αστυνομία θα τον συνόδευε στο αεροδρόμιο, όπως αναφέρουν μάρτυρες.

Οι άλλοι επιβάτες ανέφεραν ότι οι δυο τους κάπνιζαν συνέχεια μέσα στο αεροπλάνο και απειλούσαν τους συνταξιδιώτες τους. Μάλιστα, φέρονται να ήταν μεθυσμένοι πριν καν μπουν στο αεροσκάφος. Οι αεροσυνοδοί συνέχιζαν να τους σερβίρουν αλκοόλ παρά το γεγονός ότι το έλεγαν πως έπιναν από το πρωί.  Καθώς ο τσακωμός είχε ήδη ξεκινήσει ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο του σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά στη συνέχεια χτυπήθηκε και αυτός, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία τελικά παρενέβη και έσυρε τον άνδρα έξω από το αεροπλάνο με το παντελόνι του να έχει κατέβει στους αστραγάλους του. Βίντεο δείχνουν επιβάτες να φωνάζουν και να ζητούν να αποβιβαστεί ο άνδρας από το αεροπλάνο.

Τι δήλωσε η εταιρεία για το σκηνικό στο αεροσκάφος της

Εκπρόσωπος της WizzAir δήλωσε σχετικά με το ντροπιαστικό περιστατικό: «Στην πτήση W95741 της Wizz Air από το Gatwick στα Χανιά, ένας επιβάτης έγινε απείθαρχος. Το πλήρωμα καμπίνας χειρίστηκε την κατάσταση όπως είναι εκπαιδευμένο να κάνει και ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον επιβάτη κατά την άφιξη. Η Wizz Air επιβεβαιώνει ότι ζητήθηκε από το πλήρωμα να πάει στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταθέσει για την υπόθεση».

Με πληροφορίες από Daily Mail και The Sun

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις